Mano Gargždai



Gargždų modeliuotojai dalyvavo konkurse Lenkijoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gargždiškius konkurse lydėjo sėkmė. Dalyvių nuotr. Gargždiškius konkurse lydėjo sėkmė. Dalyvių nuotr.

    Rugpjūčio 13–14 dienomis Lenkijos miestelyje Czarna Bialostocka vyko II visos Lenkijos atviras kartoninių modelių konkursas, kuriame dalyvavo ir modeliuotojai iš Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelio bei „Vaivorykštės" gimnazijos.

 

    Konkursas vyko vaikų, jaunimo ir suaugusių amžiaus grupėse. Vaikai ir jaunimas varžėsi dėl I–III vietų prizų, suaugusieji – dėl nominacijų.
    Gargždiškiai konkurse iškovojo ne vieną prizinę vietą. Vaiva Venckauskaitė („Vaivorykštė") užėmė pirmąją vietą architektūros kategorijoje, Monika Norvilaitė (Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras (GVJLC)) toje pačioje kategorijoje buvo antra. Ignas Sungaila (GVJLC) jaunimo ratinės technikos kategorijoje buvo pirmas. Jaunimo aviacijos kategorijoje antrąją vietą užėmė Justas Kasparavičius (GVJLC), o trečiąją – Ignas Sungaila. Vaikų architektūros kategorijoje Vakaris Rudys (GVJLC) buvo pirmas, taip pat jis užėmė antrąją vietą vikšrinės technikos modelių kategorijoje.
    Suaugusiųjų amžiaus grupėje Pranas Sungaila (GVJLC) iškovojo nominacijas geležinkelio, ratinės ir vikšrinės technikos modelių kategorijose (3 prizinės vietos), Evaldas Venckauskas („Vaivorykštė") laimėjo nominaciją neklasifikuotų modelių kategorijoje. Be to, Vaiva Venckauskaitė laimėjo prizą „Geriausias konkurso jaunimo amžiaus grupės modelis".
    Šįkart kultūrinė programa apsiribojo Kudirkos Naumiesčio ir Czarna Bialostockos įžymybių apžiūrėjimu.
    Kelionės išlaidoms panaudotos lėšos, gautos iš Klaipėdos rajono savivaldybės rengto konkurso „Tarptautinių projektų rėmimo programa".

 

    Prano Sungailos nuotraukos (daugiau nuotraukų ir įspūdžių iš modeliuotojų kelionės rasite ČIA ir ČIA):

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 303 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,