Mano Gargždai



„Obuolių fiestoje“ lauks didžiulis obuolienės puodas ir skulptūrų ekspozicija

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Rugsėjo 10-ąją Gargžduose kvepės obuoliais – jau septintąjį kartą organizuojama „Obuolių fiesta“. Šventėje, kaip ir kasmet, bus galima paganyti akis į seniūnijų, įvairių įstaigų kurtas skulptūras iš obuolių.

 

Kaip pasakojo Gargždų kultūros centro renginių organizatorė-vadybininkė Rasa Astikaitė-Genčas, šiemet atsisakyta skulptūrų eisenos idėjos.

„Seniūnijos vangiai jungiasi, tad, kad būtų paprasčiau, atsisakėme eisenos. Nuo 12 val. aikštėje prie Gargždų kultūros centro veiks stacionari skulptūrų ekspozicija“, – pasakojo renginių organizatorė.

Tikimasi, kad, kaip ir pernai, savo kūrybiškumą pademonstruos ne mažiau nei 10 Klaipėdos rajono bendruomenių. Gražiausios skulptūros autorius šiemet planuoja rinkti komisija.

Smaližiai šiemet galės paskanauti rudeniško deserto – obuolienės, kuri bus verdama didžiuliame puode.

Renginio metu nuo 12.30 val. muzikinę programą pristatys folkloro ansambliai: „Cyrulelis“, „Kvėitys“. Susirinkusiuosius linksmins ir legendinė grupė „Vairas“.

Dar viena šventės atrakcija – tikslinė mugė.

„Bandysime prikviesti tikrus ūkininkus, kurie prekiautų savo produkcija: mėsos gaminiais, sūriais, medumi, obuoliais“, – renginio programos akcentus dėliojo R. Astikaitė – Genčas.

 

Įmonės, įstaigos, bendruomenės, norinčios pristatyti savo obuolių skulptūras, kviečiamos registruotis tel. (8 46) 45 20 28; 8 655 63 513 ar el.paštu

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 492 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,