Logo
 Spausdinti šį puslapį

Apie Laisvalaikio centro pokemonus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Laisvalaikio centro pokemonai Laisvalaikio centro pokemonai

Paskutinę saulėtą vasaros dieną išėjo Petriukas į medžioklę. Prie stoties pralaimėjęs 740 CP Electabuzz‘ui nusprendė pasikelti nuotaiką, užsukdamas į Gargždų Jaunimo parką.

 

Čia jo dėmesį patraukė visai neblogas Zubatas. 107 CP, bet visgi šioks toks karys. Trečiu šūviu, sučiupęs šį išdykėlį, Petriukas jautėsi daug ramiau. Pakeliui palikdamas porą Rattat‘ų jis aptiko Pidgeotto pėdsakus. Jie vedė link pastato parko pakraštyje.

Šalia įėjimo buvo užrašas „Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras“. Atrodė, kad Pidgeott‘as slapstosi būtent čia. Petriukas apsidairė. Pirmame aukšte buvo keturios durys, o ant jų užrašai – siuvimo ir dekoravimo studija, stendinio modeliavimo būrelis, dainavimo studija, elektronikos ir robotų kūrėjų būrelis ir žūklės būrelis. Trumpam pamiršęs medžioklę Petriukas pravėrė vienas duris. Čia buvusi moteris prisistatė mokytoja ir paaiškino, kad jeigu nori, tik už 4 eurus ir 34 centus per mėnesį, jis gali pasirinkti bet kurį jį dominantį būrelį ir lankyti jam patogiu metu. Ji taip pat pasakė, kad kituose aukštuose taip pat yra ką pamatyti ir pasisiūlė palydėti. Petriukas mandagiai atsisakė pagalbos, nes pastebėjo pro šalį bandantį „prasmukti“ Venonat‘ą. Jis laiptais nusileido į rūsį, kur rado turizmo būrelį bei foto ir video studiją. Durys buvo užrakintos, tačiau Petriukas nusprendė vėliau būtinai čia sugrįžti, nes turistavimo perspektyva viliojo „medžioklės plotų“ išplėtimu.

Netikėtai GPS signalas nusilpo...Ieškodamas „bangos“ Petriukas pakilo į antrą aukštą, kur pasirodė Haunter‘is. Paskubomis apžvelgęs administracijos kabinetų duris, praėjęs pro dizaino studiją jis įėjo į salę, ant kurios durų buvo užrašyta „Breiko studija“ ir „Teatro studija „Smart“. Signalas buvo stiprus, bet ir čia jam teko nusivilti... Vedinas užsispyrimo ir smalsumo, sužinoti, ko gi čia dar galima rasti, Petriukas užkilo į patį viršų. Čia jis rado muzikos, dekoravimo karoliukais, floristikos ir dailės studijas. Koridoriaus gale stovėjo pats Haunter‘is. 203 CP. „Neblogai“, – pamanė Petriukas. Keli šūviai pralėkė pro šalį, iš kelių spąstų Haunter‘is išsivadavo, bet galiausiai papildė Petriuko grupę. Galima buvo baigti medžioklę. Petriukas patraukė namų link, bet tvirtai žinojo, kad dar sugrįš į Laisvalaikio centrą, nes čia labai daug „pokemonų“.

Ir aš ten buvau, Rattata‘s gaudžiau, o jeigu netiki, užeik – įsitikink.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,