Mano Gargždai



„Banga“ pralaimėjo svarbų mūšį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ LFF I lygos 24 turo varžybose net 0:4 nusileido Vilniaus „Vyčiui“.

 

„Banga“ nuo pirmųjų minučių pabandė parodyti, kas yra aikštės šeimininkai, tačiau išgąsdinti patyrusių varžovų nepavyko. Įsibėgėjus pirmajam kėliniui „Vytis“ vieną po kitos surengė dvi pavojingas atakas kairiuoju kraštu, tačiau sėkmė šypsojosi mūsų komandai – abu kartus kamuolys praskriejo greta virpsto. Visgi 23 minutę fortūna nusigręžė – po A.Tamaliūno baudos smūgio iš 28 metrų kamuolys atsidūrė „Bangos“ vartuose. 40 minutę po greitos kontratakos A.Tamaliūnas jau iš baudos aikštelės prieigų padvigubino svečių persvarą – 0:2.

„Banga“ labai aktyviai pradėjo antrąjį kėlinį ir keletą kartų turėjo galimybę bent jau sušvelninti rezultatą, tačiau G.Žukausko smūgį galva atrėmė vartininkas, K.Urbaičiui nepavyko tinkamai smūgiuoti iš baudos aikštelės, o po M.Bitino smūgio galva kamuolys atsitrenkė į skersinį. Sutelkusi visą dėmesį į varžovų vartus, „Banga“ suteikė varžovams nemažai progų atsakyti pavojingomis kontratakomis. Porą kartų gargždiškius išgelbėjo tik netikslūs varžovų smūgiai iš kelių metrų, o sykį pavojingą varžovų išpuolį atrėmė K.Smilingis. Visgi baigiantis rungtynių laikui „Bangos“ gynyba dar porą kartų subyrėjo. 82 minutę po kontratakos kamuolį į vartus pasiuntė A.Buinickij, o 89 minutę G.Vičius padidino svečių persvarą iki 0:4.

Pralaimėjusi vieniems iš pagrindinių konkurentų kovoje dėl medalių „Banga“ gerokai sumažino savo šansus pakartoti pernykštį rezultatą.

 

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Vytis (Vilnius) 0:4 (0:2).

Teisėjas: E.Gaigalas (Klaipėda).

Įvarčiai: 23 min. ir 40 min. A.Tamaliūnas, 82 min. A.Buinickij, 89 min. G.Vičius (Vytis).

Įspėjimai: 56 min. S.Urbys (Banga).

„Bangos“ sudėtis: K.Smilingis, S.Urbys, M.Bitinas (85' E.Drąsutis), A.Ivanauskas, M.Gudauskas,  A.Bačanskis (65' M.Kura), A.Butkus,  K.Urbaitis, I.Jurgutis (46' E.Vainoras), G.Žukauskas, A.Staponka. Atsargoje liko:  P.Lotužys, J.Triuška, H.Vaineikis.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais Trakuose rugsėjo 18 dieną 15 valandą su „Trakais B“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 210 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,