Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kandidatai į Seimą atsakys į rūpimus klausimus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Šiandien, pirmadienį, 18 val., Gargždų kultūros centre vyks Gargždų apygardos kandidatų į Seimą debatai. Juos moderuos profesionalus žurnalistas Ridas Jasiulionis.

 

Kaip informavo debatus organizuojantys iniciatyvos „Balsuok atsakingai“ atstovai, debatuose dalyvaus Žydrūnas Banevičius (Lietuvos centro partija), Loreta Kaltauskienė (Darbo partija), Benediktas Juodka (Lietuvos socialdemokratų partija), Bronius Markauskas (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga) ir Rasa Petrauskienė (Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai). Per programą „Skype“ debatuose dalyvaus ir  Eugenijus Gentvilas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis).

„Balsuok atsakingai“ – pilietinė iniciatyva, vienijanti didžiausias Lietuvos priešrinkimines iniciatyvas. Jos tikslas – supažindinti rinkėjus su savo kandidatais, išgirsti ne rinkiminių kampanijų šūkius, o tikrus atsakymus į rūpimus klausimus.

Debatus šalyje moderuoja žinomi Lietuvos žurnalistai: Andrius Tapinas, Rita Miliūtė, Šarūnas Černiauskas, Dovydas Pancerovas, Skirmantas Malinauskas, Ridas Jasiulionis, Rasa Tapinienė, Indrė Makaraitytė, Asta Dudurytė ir kiti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,