Mano Gargždai



Verslo įmones suburs sporto žaidynės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr.

    Klaipėdos rajone pirmą kartą organizuojamos verslo įmonių sporto žaidynės, kuriose bus galima pasivaržyti, pabendrauti ir, svarbiausia, pasportuoti.

 

    Žaidynės rugsėjo 24 dieną (šeštadienį) nuo 14 val. vyks „Gargždų pramogose" (Skaidrioji g. 12, Gargždai).
    Renginio metu bus rungiamasi futbolo 5x5, krepšinio 4x4, tinklinio 4x4, stalo teniso 2x2, šachmatų, taip pat smiginio, žvejo bato metimo, vadovų keturkovės varžybose, vyks dviviečių baidarių lenktynės. Taip bus išsiaiškinta sportiškiausia Klaipėdos rajono įmonė ir sportiškiausias įmonės vadovas.
    Po varžybų visų lauks šventinė vakaronė su muzika ir skania vakariene – bus verdama sriuba.
    Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad idėja surengti tokį renginį kirbėjo jau kuris laikas.
    „Seniai turėjau omeny, kad reikia sukviesti Klaipėdos rajone įmones ir suorganizuoti sporto žaidynes. Kad į jas būtų įtraukta kuo daugiau darbuotojų, kurie atstovautų savo įmonėms, pristatytų jas, taip pat pabendrautų tarpusavyje, užmegztų verslo kontaktų", – kalbėjo V.Liutikas, pridūręs, jog itin svarbu, kad įmonės skatintų savo darbuotojus sportuoti.
    Sporto centro vadovas teigė, kad varžybose laukiamos ir didesnės, ir mažesnės įmonės. Pastarosios į pagalbą gali pasikviesti šeimos narius. Be to, V.Liutikas pabrėžė, kad nebūtina dalyvauti visų numatytų sporto šakų varžybose – galima pasirinkti norimas. Jis ragino įmones nedelsti ir registruotis į renginį.
    V.Liutikas vylėsi, kad įmonių sporto žaidynės taps tradicinėmis ir bus organizuojamos kiekvienais metais.

   

    Informacija teikiama tel. 8 620 34 352. Išankstines paraiškas varžyboms, nurodant sporto šaką, siųsti el. paštu ; iki rugsėjo 22 d.
    Varžybų nuostatus rasite Sporto centro internetinėje svetainėje www.gargzdusc.lt.

 

Skelbimas-zaidynes

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 320 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,