Mano Gargždai



Kanojų irkluotojai namo grįžo su medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Teksto autorių nuotrauka. Teksto autorių nuotrauka.

    Rugsėjo 13−14 dienomis Brandenburge (Vokietija) vyko Pasaulio baidarių ir kanojų irklavimo meistrų (ICF Canoe Marathon Masters World Cup) maratono varžybos, kuriose sėkmingai dalyvavo gargždiškiai baidarių sporto klubo „Angelai" atstovai − Sigitas Bulovas ir Aida Vilimienė. Šie sportininkai mišrių dviviečių plaukime iškovojo sidabro medalius.


    Pirmąją varžybų dieną Sigitas Bulovas ir Verneris Šermokas jėgas išbandė 50−54 metų amžiaus grupėje. Šios grupės varžybų dalyviams teko įveikti 22,6 km nuotolį, kurį sudarė 6 dideli irklavimo ratai, 5 perbėgimo ruožai ir 1 mažas irklavimo ratas. Sigitas finišo liniją kirto 7-tas, o Verneris 15-tas. Nugalėjo norvegas Johanas Brekkė, antras finišavo australas Brettas Greenwoodas, o trečiąją vietą užėmė norvegas Andersas Andersenas Winthersas. Pažymėtina, kad prie automatinės starto linijos išsirikiavo 31 dalyvis, o finišą pasiekė 21.
    Tarp moterų, kurių amžius 50-54 metai, Aida Vilimienė užėmė 8-tą vietą, o Aleksandra Čechova 9-tą. Nugalėjo ispanė Ana Elena Gonzales Balmaseda, antra buvo belgė Heidi Loncke, trečia liko Lis Hart iš Pietų Afrikos Respublikos.
    Kitą varžybų dieną mišrių dviviečių baidarių plaukime mūsų atstovus lydėjo sėkmė – Sigitas Bulovas ir Aida Vilimienė iškovojo sidabrinius apdovanojimus, o Verneris Šermokas ir Aleksandra Čechova užėmė 4-tą vietą. Šiame plaukime nugalėjo olandai Tonnis Benchopas ir Esteras van Lohuizenas, treti liko belgai Jeroenas Haaerleris ir Elly'as Onnekesas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 487 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,