Logo
 Spausdinti šį puslapį

Balsuoti iš anksto Gargžduose atvyko rekordinis rinkėjų skaičius

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi R.Rapalienės nuotr. Asociatyvi R.Rapalienės nuotr.

Spalio 5 ir 6 dienomis Lietuvoje vyko Seimo rinkimų išankstinis balsavimas. Gargžduose į Savivaldybės Civilinės metrikacijos skyrių, kur taip pat buvo balsuojama, atskubėjo rekordinis rinkėjų skaičius.

 

Gargždų apygardos Nr. 31 rinkimų komisijos pirmininkas Zigmas Bitinas tvirtino, kad išankstinio balsavimo metu darbas vyko sklandžiai ir operatyviai, incidentų išvengta. Už puikų darbą jis gyrė ir komandą.

Pasak Z.Bitino, per abi išankstinio balsavimo dienas savo politinę valią pareiškė ypač gausus rinkėjų būrys. Vakar, antrąją išankstinio balsavimo dieną, balsuoti Gargžduose atėjo 449 rinkėjai, iš kurių 368 priklausė Gargždų apygardai, 81 – kitoms. Primename, kad pirmąją išankstinio balsavimo dieną, trečiadienį, balsuoti atvyko 298 žmonės, iš jų 246 – Gargždų apygardos rinkėjai, 52 – iš kitų Lietuvos apygardų.

„Per abi dienas atėjo 614 mūsų ir 133 kitų apygardų rinkėjai. Iš viso – 747 rinkėjai. Tai yra rekordinis skaičius – didžiausias per bet kada buvusius rinkimus. Praktiškai ištisai žmonės ėjo“, – pasakojo Z.Bitinas.

Kaip teigė Gargždų apygardos Nr. 31 rinkimų komisijos pirmininkas, specialiuose paštuose Gargždų ligoninėje balsavo 19 rinkėjų (17 priklausančių Gargždų apygardai ir 2 iš kitų), 118 – V.Gaigalaičio globos namuose, 9 – nakvynės namuose.

Seimo rinkimai Lietuvoje vyks spalio 9 d., sekmadienį. Balsavimas vyks nuo 7 iki 20 val.

 

naujasplakatas-rinkiminis-page-001

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,