Mano Gargždai



„Vaivorykštės“ gimnazijoje inauguruotas naujas mokinių prezidentas

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gintauto Našlėno nuotr. Gintauto Našlėno nuotr.

    Gegužės mėnesį įvykę mokinių savivaldos rinkimai spalį vainikuoti gimnazijos mokinių prezidento inauguracija. Naujuoju, jau vienuoliktu, Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos prezidentu oficialiai ir šventiškai paskelbtas III klasės mokinys Marius Bertulis. Į šią šventę susibūrė mokyklos savivalda, mokytojai, mokiniai, svečiai, gimnazijos prezidento šeimos nariai.

 

    Jaunuolis prisiekė ginti mokinių teises, spręsti mokykloje iškilusias problemas bei eiti teisingu keliu. Inauguracijoje M. Bertuliui buvo linkima daug kantrybės, teigiamų emocijų, o svarbiausia – nepamiršti, jog už jo nugaros visada bus armija ištikimiausių mokinių, kurie sunkiomis akimirkomis tikrai padės.
    Naująjį gimnazijos mokinių prezidentą pamalonino ir gautos originalios dovanos. Gimnazijos mažiausieji – pirmokai – dovanojo jo portretą, linkėdami visad puošti savo veidą tokia pat šypsena, kokia yra nupaišyta jame, bei juostą, ant kurios buvo parašyta „Prezidentas 2016". Antrokai įteikė lapą, kuriame buvo užrašytos taisyklės, kurių prezidentas, be abejo, turės laikytis. Trečiokai taip pat neslėpė savo kūrybiškumo ir padovanojo muzikinį kūrinį, kuris privertė įsilieti visus salėje buvusius žmones. Dainai pasibaigus mūsų prezidentas buvo apdovanotas septyniais žiedais bei marškinėliais su savo nuotrauka. O vyriausieji – ketvirtokai – padovanojo įkvepiantį bei labai gražų žodinį sveikinimą ir knygą apie svajones. Naująjį savivaldos vadovą sveikino ir auklėtoja Rūta Laučienė – padovanojo savo surinktų uogų bei kojines, kas tikrai saugos Mariaus gerą sveikatą. Naujojo prezidento nepamiršo pasveikinti ir mūsų gimnazijos mokytojų atstovės – Verutė Nekrevičiūtė bei Rasa Rusteikienė. Žinoma, jį sveikino ir šeimos nariai. Mama negailėjo gražių žodžių ir savo dovaną įteikė ne tik pačiam Mariui, bet ir visai jo komandai – gimnazijos mokinių prezidentūrai. Sesers originali dovana – varlytė – dabar turės tapti dažniausiai prezidento naudojamu aksesuaru. Renginyje dalyvavusi gimnazijos direktorė Irena Pintverytė padovanojo rašiklį, kuris, jos teigimu, toks vienintelis.
    Iš Vilniaus atvyko ir buvęs gimnazijos prezidentas Povilas Kelbauskis. Negailėdamas teigiamų emocijų, jis labai nuoširdžiai palinkėjo šiandieniniam prezidentui reikalingų dalykų ir įteikė raktą „į sėkmę", kuris keliaus turbūt dar ne į vieno šios gimnazijos ateities prezidento rankas. Be to, Povilas įteikė dovaną ir nuo valgyklos darbuotojų.
    Taip pat gimnazijos prezidento pasveikinti atvyko „Kranto" pagrindinės mokyklos atstovai su mokyklos prezidente Gabija Vainoraite. Jie nedaugžodžiavo, palinkėjo svarbiausių dalykų, kurių Mariui gali prireikti ir įteikė gėlių puokštę.
    Šventėje netrūko geros nuotaikos, jaukios atmosferos. Marius Bertulis – naujasis „Vaivorykštės" mokinių prezidentas – neslėpė džiaugsmo ir žavesio, teigė, jog tokios inauguracijos nė neįsivaizdavo.

 

    Gintauto Našlėno ir Dominykos Ambroževičiūtės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 317 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,