Mano Gargždai



Savivaldybių spartakiados laurai – Klaipėdos rajonui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

    Spalio 14-ąją, penktadienio vakarą, Klaipėdos „Neptūno" sporto salėje netrūko sportinio azarto, emocijų ir siekio nugalėti. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos darbuotojų komanda kartu su Klaipėdos, Neringos ir Skuodo, Šilutės, Kretingos rajonų savivaldybių administracijų komandomis varžėsi Vakarų Lietuvos savivaldybių spartakiadoje, skirtoje Vietos savivaldos dienai. Renginio metu dalyviai rungėsi penkiose estafečių rungtyse ir rodė įgūdžius krepšinio rungtyje „Trys prieš tris".

 

    Spartakiados nugalėtojų taurė iki kitų metų puoš Klaipėdos rajono savivaldybę. Šią džiugią žinią ir pergalę mūsų savivaldybei pelnė komanda, kurios nariais buvo Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Edgaras Kuturys ir skyriaus vyriausioji specialistė Jurga Smilgevičiūtė bei vyresnysis specialistas Robertas Jonelaitis, Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė Onutė Nekrevičienė, Komunalinio ūkio ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo pavaduotojas Feliksas Žemgulys, Turto valdymo skyriaus vedėjo pavaduotojas Mindaugas Gerdauskis, Sveikatos apsaugos skyriaus vyriausioji specialistė Viktorija Turauskytė, Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato vyriausiosios specialistės Ugnė Tamošauskienė ir Silvija Paulienė, Sendvario seniūnės pavaduotojas Robertas Gailius.

    Kolegos susitelkę, smagiai nusiteikę ir azarto įkvėpti varžėsi įvairiose estafetėse ir individualiose rungtyse. Didžiausiais savo komandos sirgaliais tapo ir savivaldybės vadovai. Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė nuoširdžiai palaikė komandą. Į sirgalių būrį, mojuodamos tradiciniais sirgalių komandos bumbulais, įsitraukė ir kitos Savivaldybės darbuotojos. Būtent Klaipėdos rajono savivaldybės komandos sirgaliams buvo skirtas ir specialus spartakiados apdovanojimas „Geriausias sirgalių palaikymas". Renginio dalyviai negailėjo komplimentų mūsų komandai ir sirgaliams būtent dėl draugiškumo ir azarto.

    Sirgalių balsai ir dalyvių džiaugsmo šūksniai spartakiadoje aidėjo visą vakarą. Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas džiaugėsi matydamas Klaipėdos apskrities savivaldybių darbuotojus, susibūrusius vienoje vietoje, o sveikindamas spartakiados dalyvius linkėjo tęsti šią atgimstančią tradiciją ir pasidžiaugti sportine diena.

    Spartakiadoje antrąją vietą pelnė Neringos savivaldybės komanda, trečiąją – Kretingos rajonas. Ketvirta pripažinta Skuodo rajono komanda, penktieji liko klaipėdiečiai, o paskutinė vieta teko Šilutės rajono savivaldos specialistams.

    Estafetėms pasibaigus ir susumavus balsus, sportiškiausios komandos prizas buvo įteiktas Klaipėdos rajono savivaldybei.

 

    Klaipėdos rajono savivaldybės nuotraukos (daugiau – čia):

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,