Mano Gargždai



Prasidėjo išankstinis balsavimas antrajame Seimo rinkimų ture

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

    Spalio 19 ir 20 dienomis, trečiadienį ir ketvirtadienį, vyks išankstinis balsavimas Seimo rinkimų antrajame ture.

 

    Rinkėjai, kurie rinkimų dieną negalės atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę, turi teisę balsuoti iš anksto bet kurios savivaldybės administracijos pastate spalio 19 ir 20 dienomis nuo 8 iki 20 val.
    Klaipėdos rajone norintieji balsuoti iš anksto tai gali padaryti Savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus salėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai). Gargždų vienmandatėje apygardoje dėl Seimo nario mandato varžosi save kandidatu iškėlęs „tvarkietis" Petras Gražulis ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Bronius Markauskas.
    Balsuojant ne rinkimų dieną ne savo apygardoje yra būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Šiuose rinkimuose rinkėjo kortelę ir biuletenio išdavimo dokumentus pakeis vienas jungtinis dokumentas, – Išankstinio balsavimo lakštas.
    Išankstinio balsavimo lakštą galima atsispausdinti ir iš anksto, tačiau tuomet lakšte būtina nurodyti savo asmens kodą. Tačiau, siekiant išvengti nesusipratimų išankstinio balsavimo metu, Vyriausioji rinkimų komisija rinkėjui balsuojančiam iš anksto, rekomenduoja atvykti su asmens tapatybę patvirtinančiu dokumentu ir visus dokumentus, reikalingus balsuojant savivaldybės administracijos pastate gauti iš rinkimų komisijos.
    Pakartotinis balsavimas namuose vyks spalio 21 ir 22 dienomis, balsavimas specialiuose paštuose – spalio 19-21 dienomis, nuo 8 iki 20 val. Būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.
    Spalio 23 d., sekmadienį, nuo 7 iki 20 val., vyks pakartotinis Seimo rinkimų balsavimas. Šio balsavimo metu 68 vienmandatėse rinkimų apygardose bus renkami Seimo nariai, kuriuose dalyvaus po du kandidatus kiekvienoje rinkimų apygardoje, kurie spalio 9 d. surinko daugiausia balsų.
    Balsuojant rinkimų dieną būtina su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Rinkėjo kortelė nėra privaloma.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 118 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,