Mano Gargždai



Prie žaliųjų stalų virė kovos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Sekmadienį Sporto centro salėje vyko Klaipėdos rajono suaugusiųjų (iki 50 metų) ir veteranų (nuo 50 metų) asmeninės stalo teniso varžybos, kuriose dalyvavo 28 stalo teniso mėgėjai – 10 veteranų ir 18 suaugusiųjų.

 

Veteranų grupėje dalyviai buvo suskirstyti į du pogrupius po 5 žaidėjus. Pogrupiuose pirmą-trečią vietas iškovoję žaidėjai pateko į finalinį etapą, kuriame buvo žaidžiama vieno rato sistema. Finaliniame etape varžėsi: Alvydas Zumbrickas, Henrikas Kerys, Antanas Vaitkus, Steponas Uselis, Antanas Blinstrubas ir Genadij Jakušenov. Pasibaigus jam, paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai.

Finalinėse varžybose trys žaidėjai – Steponas Uselis, Antanas Vaitkus ir Henrikas Kerys – surinko po vienodą skaičių taškų. Teko skaičiuoti tarpusavio varžybų santykį, tuomet paaiškėjo, kad trečią vietą iškovojo Henrikas Kairys, antra vieta džiaugėsi Antanas Vaitkus, o ketvirtas likęs Steponas Uselis per daug nenusiminė ir pažadėjo atsigriebti kitose varžybose.

Varžybų nugalėtoju tapo puikiai žaidęs ir nuolatinis tokių varžybų prizininkas Alvydas Zumbrickas.

Suaugusiųjų grupėje sportininkai buvo suskirstyti į tris pogrupius po 6 žaidėjus. Iš kiekvieno pogrupio į finalinį etapą pateko po du žaidėjus, kuriame dėl pergalių kovojo: Auksė Gecevičiūtė, Tomas Kojelis, Feliksas Žemgulys, Povilas Mikalauskis, Augustė Mikalauskytė, Andrius Černeckis ir Darius Glodenis.

Po atkaklių ir įdomių finalinių varžybų paaiškėjo nugalėtojas ir prizininkai. Trečią vietą varžybose iškovojo gerą sportinę formą pademonstravęs Judrėnų mokyklos kūno kultūros mokytojas Andrius Černeckis, antra vieta atiteko puikiai rungtyniavusiam Tomui Kojeliui, o nugalėtoja tapo nė vienų varžybų ir nė vieno seto nepralaimėjusi Auksė Gecevičiūtė.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 196 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,