Mano Gargždai



Kvietiniuose džiaugsmingai atidaryta daugiafunkcė sporto aikštelė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Kvietinių vaikai džiaugėsi nauja aikštele. A.Rimkuvienės nuotr. Kvietinių vaikai džiaugėsi nauja aikštele. A.Rimkuvienės nuotr.

Puikiai nusiteikę Kvietinių mokyklos-darželio vaikai ir darbuotojai, bendruomenės ir valdžios atstovai lapkričio 9-osios rytą rinkosi į atnaujintą daugiafunkcę sporto aikštelę. Čia vyko oficialus jos atidarymas – simbolinę juostą perkirpo Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas, Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas ir Kvietinių mokyklos-darželio direktorė Janina Dapkienė.

 

Anot Kvietinių bendruomenės pirmininko Rolando Bernoto, tokios aikštelės bendruomenė laukė jau seniai, todėl yra labai dėkingi Savivaldybei, Klaipėdos rajono sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui už išpildytą svajonę.

Korėtos polipropileno dangos aikštelė yra pritaikyta krepšiniui, tinkliniui, lauko tenisui. Norintieji galės žaisti ir mini futbolą.

„Galima sakyti – keturi viename“, – aikštelės universalumu džiaugėsi V.Liutikas, kuris linkėjo, kad ji neužsidarytų visą parą.

Aikštelės įrengimas įgyvendintas pagal Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje esančių krepšinio aikštelių dangų atnaujinimo 2016–2017 metų programą ir atsiėjo apie 23 tūkst. eurų. Pagal šią programą įrengtomis aikštėmis jau džiaugiasi Priekulės ir Gargždų gyventojai.

Po oficialių valdžios atstovų sveikinimo kalbų, aikštelės pašventinimo, visi buvo pakviesti bendrai mankštai.

 

Atidarymo akimirkos – Agotos Rimkuvienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 322 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,