Mano Gargždai



Lietuvos mokyklų žaidynės rajone prasidėjo mergaičių kvadrato varžybomis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Z.Bitino nuotr. Z.Bitino nuotr.

Lapkričio 11 dieną Vėžaičių pagrindinės mokyklos sporto salėje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono kaimo vietovių mokyklų 2004 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių mergaičių kvadrato varžybos.

 

Jeigu pernai kaimo vietovių mokyklų mergaičių kvadrato varžybomis pasibaigė šios sporto šakos šešių varžybų ciklas, tai šiemet atvirkščiai – jomis prasidėjo.

Norą dalyvauti pareiškė keturios komandos: moksleivės iš Endriejavo, Dovilų, Vėžaičių pagrindinių mokyklų ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos.

Apie varžybų atkaklumą byloja tai, kad nugalėtojams išaiškinti net dviejuose mačuose iš šešių prireikė visų trijų kėlinių, o keli kėliniai baigėsi pratęsimais.

Jau pirmame mače tarp Endriejavo ir Dovilų buvo žaidžiami visi trys kėliniai, o trečiasis tik po atkaklios kovos baigėsi rezultatu 3:2 Dovilų naudai. Dar atkaklesnis mačas buvo tarp Endriejavo ir Veiviržėnų, kur pirmąjį kėlinį rezultatu 8:7 laimėjo Endriejavas, antrąjį – tokiu pat rezultatu Veiviržėnai, o trečiame – 3:2 nugalėjo endriejaviškės, tuo pačiu laimėdamos mačą.

Panašaus atkaklumo buvo ir likusieji mačai, nes susirinko tikrai lygiavertės varžovės. Varžybos pasibaigė aikštelės šeimininkių – Vėžaičių pagrindinės mokyklos mergaičių – pergale. Jos iškovojo visas tris pergales. Antros – Dovilų (2 pergalės), trečios – Endriejavo pagrindinės mokyklos moksleivės (1 pergalė).

Vėžaičių pagrindinės mokyklos mergaitės, vadovaujamos mokytojos Birutės Ruigienės, ne tik iškovojo savo mokyklai pirmuosius 30 įskaitinių taškų, bet ir lapkričio 19-20 dienomis atstovaus rajonui zoninėse varžybose Rietave.

Tuo prasidėjo 2016-2017 mokslo metų Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono mokyklų sportinių varžybų ciklas.  

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino, Ingos Rimkuvienės ir Ingos Januševičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 503 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,