Mano Gargždai



„Bangos“ dvylikamečiai – Lietuvos čempionai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
D.Birgiolos nuotr. D.Birgiolos nuotr.

Lapkričio 13 dieną „Bangos“ vaikai, gimę 2004 metais, iškovojo stipriausios Lietuvos komandos titulą.

 

„Banga“ grupės varžybose taikiai 0:0 išsiskyrė su Kauno FM komandą ir rezultatu 2:0 įveikė Panevėžio FA ekipą. Paskutinėse grupės rungtynėse prieš Vilniaus BFA ekipą gargždiškiai du kartus atsiliko, tačiau sugebėjo išlyginti rezultatą ir iškovoti svarbų tašką. Grupėje kartu su Kauno FM surinkę po 5 taškus, gargždiškiai konkurentus aplenkė dėl geresnio įmuštų ir praleistų įvarčių santykio.

Finaliniame susitikime prieš Šiaulių bendraamžius „Bangos“ žaidėjai dominavo viso susitikimo metu, tačiau turėto pranašumo paversti įvarčiais taip ir nesugebėjo. Stipriausios komandos likimas sprendėsi baudinių serijoje, kurioje puikiai pasirodęs J.Virvilas leido „bangiškiams“ džiaugtis iškovotu titulu.

Geriausiu finaliniu varžybų vartininku pripažintas Julius Virvilas.

Rezultatyviausiu finaliniu varžybų žaidėju pripažintas Klaidas Birgiola.

Po istorinio pasiekimo „Banga-2004“ treneris V.Liutikas negailėjo šiltų žodžių visiems, prisidėjusiems prie pergalės: „Visų pirma norėčiau padėkoti vaikų tėvams, kurie po ilgų svarstymų 2015 metais sutiko vaikus perkelti į sportinę klasę „Minijos“ progimnazijoje. Reikia nepamiršti visų su komanda dirbusių trenerių prisidėjimo: didelį indėlį žaidėjų technikos elementų gausai padarė A.Gražiūnas, kiekvieną dieną savo neįkainojama patirtimi su jaunaisiais futbolininkais dalijosi T.Tamošauskas, o mokykloje žaidėjų įgūdžius gerino M.Jonelys. Džiugu, kad nuo 2014 metų (kai paskutinį kartą dalyvavome bendraamžių čempionate) nepraradome stiprybės ir nepaisant suprastėjusių rezultatų kartu siekėme tikslo. Ši pergalė pateisino visus nuo 2014 metų priimtus sprendimus“.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 203 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,