Mano Gargždai



Dauparų ir Endriejavo senjorų draugystę sustiprino šilta popietė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Laiką popietėje smagiai leido Endriejavo ir Dauparų senjorai. S.Ulvikienės nuotr. Laiką popietėje smagiai leido Endriejavo ir Dauparų senjorai. S.Ulvikienės nuotr.

Penktadienio popietė Dauparuose buvo šilta ir jauki. Prie vaišių stalo gausiai susirinko ir bendravimu džiaugėsi Endriejavo parapijos pagyvenusių žmonių socialinės globos dienos centro nariai ir Dauparų senjorai.

 

Popietėje dalyvavo per 30 senjorų. Meninę programą – etiudus apie senelius – jiems demonstravo vaikų ir jaunimo klubo mažieji „Strategai“ Benas Požė, Agnė ir Evelina Požytės, Estela Gridina, Ignas Liaudonskas, Orestas Liaudinskas, Emilija Balčytytė.

Kaip pasakojo viena renginio iniciatorių Dauparų seniūnaitė Audronė Steigvilienė, draugystė užsimezgė vasarą.

„Su keliomis senjorėmis nuvažiavome į svečius Endriejave, užmezgėme draugišką kontaktą. Mes sakome: „Jūs atvažiuokite pas mus į svečius, tad sugalvojome daryti popietę“, – pasakojo A.Steigvilienė.

Svečiai atsivežė savos gamybos duonos, sūrių.

„Aplink stalą buvo pilna žmonių, vaišinomės, pristatėme savo kulinarinio paveldo patiekalus. Buvo labai malonus pasisėdėjimas, pabendravimas ir visi liko patenkinti“, – renginį apibendrino viena jo organizatorių, pridūrusi, kad tai tikrai nepaskutinis Dauparų ir Endriejavo senjorų susitikimas.

Renginio organizaciniais klausimais taip pat rūpinosi Greta Srėbalienė, „Strategai“ Goda Steigvilaitė, Linas Taroza, Emilijus Rakauskas, Rokas Lukauskas, mokytojos Rasa Jurijonienė ir Regina Srėbalienė.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,