Mano Gargždai



Kvadrato varžybose – „Minijos“ progimnazijos komandos pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotrauka Zigmo Bitino nuotrauka

     Lapkričio 29 dieną Gargždų miesto sporto salėje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų berniukų (2004 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių) kvadrato varžybos.

 

     Jose norą dalyvauti pareiškė 3 komandos, tai moksleiviai iš Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos. Pagal nuostatus visos komandos po kartą susitiko tarpusavyje, žaidžiant kėlinį po 10 minučių.

     „Minijos“ progimnazijos komanda, kurios pagrindą sudarė mokytojos Alinos Vyšniauskienės auklėtiniai, nesunkiai įrodė savo pranašumą, įveikdami abejus savo varžovus vienodais rezultatais 2:0 – „Krantą“ – 8:4, 8:1 ir Priekulę – 8:3, 8:2. Tik mačas dėl antros ir trečios vietų buvo kiek atkaklesnis. Čia nugalėtojo išaiškinimui prireikė visų trijų kėlinių. Pajėgesni buvo „krantiečiai“ – 2:1 (8:6, 7:8, 8:6).

   „Minijos“ progimnazijos komanda mokyklų lenktyniavimo įskaitoje iškovojo 30 taškų ir įgijo teisę jau ateinantį savaitgalį kovoti Klaipėdoje zoninėse varžybose. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos komandai (mokytoja Elena Šimkutė) už antrąją vietą atiteko 25 taškai, Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos komandai (mokytoja Viktorija Margevičienė) už trečiąją vietą - 22 taškai.

Varžybų akimirkos Zigmo Bitino nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 434 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,