Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos rajono savivaldybėje apdovanoti jaunieji futbolo čempionai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r.sav. nuotr. Klaipėdos r.sav. nuotr.

Lapkričio 6 d. vyko Gargždų „Bangos“ vaikų (2004 m. gimimo) komandos apdovanojimai už 2016 m. iškovotą Lietuvos čempionų vardą.

 

Apdovanojimuose dalyvavo Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotoja Violeta Riaukienė, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Rasa Petrauskienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, Švietimo skyriaus vedėjas Algirdas  Petravičius, VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius Rimantas Mikalauskas, Gargždų „Bangos“ komandos treneris Vaidas Liutikas bei trenerio asistentas Tomas Tamošauskas ir Gargždų „Minijos“ progimnazijos direktorius Antanas Jacikas bei progimnazijos sporto klasės auklėtoja Eimantė Kiaulakienė.

Meras Vaclovas Dačkauskas sveikino dvylikamečius futbolininkus ir linkėjo neapleisti treniruočių bei siekti pačių aukščiausių rezultatų futbole.

„Tikimės ir linkime, kad Jūs augtumėte, dar labiau stiprėtumėte ir toliau ir toliau garsintumėte ne tik mūsų miestą, bet ir visą Klaipėdos rajoną aukštais futbolo pasiekimais“, − sakė jis. Prie sveikinimų ir linkėjimų prisidėjo ir vicemerė Violeta Riaukienė.

Vyriausiasis komandos treneris Vaidas Liutikas dalijosi komandos pasiekimais ir rezultatais. Treneris dėkojo Klaipėdos savivaldybės merui, kad padėjo inicijuoti šios akademinės klasės įsteigimą.

„Tokių akademinių klasių turėtų būti daugiau, jei norime auginti aukšto lygio futbolininkus Gargžduose“, − išreiškė viltį treneris.

Jaunuosius futbolininkus garbės raštais ir saldžiomis dovanomis apdovanojo Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

Apdovanojimai buvo įteikti: Juliui Virvilui, Eduardui Jurjonui, Marijui Mackevičiui, Ainui Petkevičiui, Karoliui Toleikiui, Klaidui Birgiolai, Timūrui Beržonskiui, Lukui Stirbiui, Eligijui Stonkui, Gražvydui Lygnugariui, Nedui Slaniui, Kristupui Ašmontui, Jovydui Buivydui, Tomui Šimkui, Jonui Žutautui, Rokui Laugaliui, Nojui Šimkui.

Garbės raštais apdovanoti ir Gargždų „Bangos“ komandos vyr. treneris Vaidas Liutikas bei trenerio asistentai Tomui Tamošauskas ir Mindaugui Jonelys bei Gargždų „Minijos“ progimnazijos 6c sporto klasės auklėtoja Eimantė Kiaulakienė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,