Mano Gargždai



Klaipėdos gatvėje – vamzdynų avarija

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Redakcijos nuotr. Redakcijos nuotr.

Vakar, gruodžio 6 d., Klaipėdos gatvėje Gargžduose pažeisti vandentiekio vamzdžiai paliko dalį gyventojų be vandens.

 

Portalui mano-gargzdai.lt apie dingusį vandenį pranešė skaitytoja. Ji rašė: „Apie 20 val. paskambinome į „AB Klaipėdos vanduo“ ir mums pasakė, kad yra užregistruotas avarinis įvykis, uždaryta vandens trasa“.

Gyventoja skundėsi, kad name nėra nei šalto, nei šilto vandens: „Taip ir nuėjome miegoti nesulaukę vandens, tikėdamiesi, kad pašalins gedimus ir rytą pasitiksime su bėgančiu iš krano vandeniu“.

„Gyvename su mažais vaikais ir neturime vandens“, – skundėsi kita moteris.

AB „Klaipėdos vanduo“ Klientų aptarnavimo skyriaus Gargžduose atstovė teigė, kad gedimas jiems žinomas ir jau pradėti tvarkymo darbai.

Ji įvardijo avarijos priežastį – antradienį, apie 15 val., darbininkai prie Savivaldybės aikštės tvarkė lietaus nubėgimo vamzdžius ir pragręžė vandentiekio vamzdį.

Avarijos padariniai buvo skubiai likviduoti, apie 18 val. vanduo vėl paleistas, bet vamzdis trūko kitoje vietoje – ties parduotuve „Orchidėja“.

Bendrovės UAB „Techsis“ darbininkai šalina avarijos padarinius. Tikimasi darbus baigti kuo greičiau.

„Davėme savo medžiagas, nes jie neturėjo, galėjome ir darbininkų duoti, bet jų pakanka. Belieka tikėtis, kad viskas bus greitai sutvarkyta“, – sakė Klaipėdos rajono tinklų tarnybos meistrė.

Tiesa, darbai galėjo būti jau baigti.

„Tikėjausi, kad jie jau bus viską sutaisę šį rytą, bet darbininkai toliau tvarkė lietvamzdžius. Liepėme nutraukti lietaus vamzdžių tvarkymo darbus ir skubiai imtis vandentiekio“, – sakė meistrė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 507 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,