Mano Gargždai



„Deivės oazė“ plečiasi: pasiūlys Gargžduose naują paslaugą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Limfodrenažinio lipomasažo procedūra LPG aparatu – naujovė Gargžduose. „Deivės oazės“ nuotr. Limfodrenažinio lipomasažo procedūra LPG aparatu – naujovė Gargžduose. „Deivės oazės“ nuotr.

Grožio salonas „Deivės oazė“ Gargžduose plečia savo paslaugų spektrą: nuo gruodžio 12 d. „Medica klinika“ antrajame aukšte visi norintys galės pasilepinti ypatingu limfodrenažiniu lipomasažu. Jis bus atliekamas vieninteliu Gargžduose LPG aparatu. Kaip teigė grožio salono vadovė Kristina Čepienė, idėją įsigyti šį aparatą pametėjo draugė.

 

Masažo nauda – akivaizdi

„Vyras jai padovanojo dovanų kuponą šios paslaugos kursui, po kurio draugė negalėjo atsidžiaugti rezultatais. Be to, yra paklausa, nes Klaipėdoje tokią paslaugą siūlo vos kelios grožio įstaigos, susidaro didžiulės eilės“, – plėtros priežastis įvardijo K. Čepienė.

Grožio salono vadovė pasakojo, kad aparatas buvo išrastas kaip priemonė randams gydyti.

„Jį sukūręs mokslininkas kentėjo nuo avarijos padarinių. Jam buvo būtinas ilgalaikis, apie 5 val. trunkantis masažas. Tačiau vyras pastebėjo, kad masažuotojas po 3 val. nebesugeba efektyviai masažuoti, o jo darbą perėmus kitam žmogui, ne būtinai masažuojama taip pat, todėl nebepasiekiami tie patys audinių sluoksniai“, – aparato išradimo istoriją pristatė grožio salono vadovė.

Jos teigimu, lipomasažas LPG aparatu yra patvirtintas metodas celiulito mažinimui. Jis padeda stangrinti odą, formuoti kūno formas, oda tampa elastingesnė ir lygesnė.

„Procedūra itin naudinga staiga netekus svorio ar jo priaugus, po nėštumo, netenkant odos elastingumo dėl senėjimo proceso. Kviečiame visas, kurios nepaisant dietos, negali atsikratyti riebalinio audinio šlaunų srityje, kenčia nuo celiulito, riebalų ir suglebusios odos“, – išbandyti naują procedūrą ragino K. Čepienė.

Įrodyta, kad LPG masažas yra efektyvus ir sportininkams. Prieš sportines varžybas atlikus masažą pagerėja sportininko fizinis pasirengimas, po varžybų jis padeda atsistatyti raumenims, sumažina raumenų įtampą ir nuovargį.

 

Aparatu atliekamo masažo trukmė – apie 40 minučių. „Deivės oazės" nuotr.

 

Atgaivins veido odą

Šiuo aparatu atliekamas ne tik kūno, bet ir veido masažas. Procedūras veidui išbandžiusios moterys džiaugsis akivaizdžia nauda: „Masažas atgaivins pavargusią, papilkėjusią veido odą, pakels aplink akis esančius audinius, sumažins patamsėjusius ratilus aplink akis, smulkias raukšleles akių kampučiuose, padės sumažinti pagurklį, pagražinti dekoltė ir kaklo zonas“.

Norint pajusti rezultatus, anot K. Čepienės, rekomenduojamas 10-ies limfodrenažinio masažo procedūrų kursas. Formų palaikymui po šio kurso užtektų apsilankyti kartą per mėnesį.

„Žinoma, apsilankymų skaičius priklauso nuo to, kokių tikslų siekiama. Taip pat, kaip ir sportu – norint rezultatų, reikėtų nuolat jį propaguoti“, – atviravo grožio paslaugų teikėja.

 

Kaip veikia LPG aparatas?

Du kontroliuojami elektra judantys voleliai yra įtvirtinti specialioje ertmėje. Riebalų šalinimo masažo metu judantys voleliai suformuoja stimuliacinę bangą, kuri suima ir paleidžia odą. Tokia LPG aparato mechaninė stimuliacija sukelia biologinį kūno atsaką, t. y. riebalų išlaisvinimą, kolageno ir elastino gamybą.

„LPG masažo metu odos raukšlės voluojamos įvairiu greičiu, pirmyn ir atgal, į šonus ir įstrižai, priklausomai nuo procedūros tikslo“, – sakė K. Čepienė.

Procedūrą Gargžduose atliks biomedicinos studijas baigusi grožio terapeutė Kristina Grabauskytė, turinti specialų sertifikatą dirbti šiuo prancūzų gamintojų aparatu.

Toks masažas dovanoja itin malonius pojūčius, yra labai atpalaiduojantis. Pasak K. Čepienės, nėra ir jokių apribojimų šio masažo klientams: „Jis yra visiškai nekenksmingas, neskleidžia jokių bangų, todėl gali masažuotis ir nėščios moterys, vaikai“.

„Apie patį darbą šiuo aparatu mokėmės Rygoje, ten turėjome galimybę jį išbandyti, įsitikinti nauda“, – pasakojo „Deivės oazės“ vadovė.

 

Procedūros – puiki dovana

Kadangi artėja didžiosios metų šventės, dovanų kuponas lipomasažui gali būti puiki dovana. 40 min. procedūros kaina – 26 Eur, tačiau atidarymo proga visą gruodžio mėnesį bus taikoma 30 proc. nuolaida. Bus galima sutaupyti ir perkant abonementus.

Visi, norintys daugiau sužinoti apie šį LPG aparatą ir lipomasažus, gruodžio 12 d., pirmadienį, 18 val. kviečiami į atidarymo vakarą, kuris vyks procedūrų teikimo vietoje – Klaipėdos g. 17A („Medica klinika“, II aukšte). Čia žadamos ir dovanos bei nuolaidos.

 

Į masažus yra būtina išankstinė registracija tel. 8 617 61 008. Daugiau informacijos – nurodytu telefonu arba „Deivės oazės“ feisbuko paskyroje.

 


Kabinetas įsikūręs adresu Klaipėdos g. 17 A („Medica klinika", II aukšte), Gargžduose.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,