Mano Gargždai



Naujos parduotuvės savininkas Gargžduose: „Aprangos nebus per daug!“

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Parduotuvė įsikūrusi Gargždų pašto pastato antrame aukšte. S.Ulvikienės nuotr. Parduotuvė įsikūrusi Gargždų pašto pastato antrame aukšte. S.Ulvikienės nuotr.

 Gruodžio 14 d. nuo 9 val. ryto Gargždų miesto centre (Kvietinių g. 4, pašto 2-ajame aukšte) duris atvers nauja drabužių parduotuvė.

 

Vilios žinomi prekių ženklai

Joje bus galima įsigyti „Zara“, „Alcott“, „Geox“, „Levis“ ir kt. prekių ženklų rūbų ir aksesuarų.

„Posakis, kai moteris atsidaro spintą, pasižiūri ir taria: „nėra ką apsirengti“, visiems puikiai žinomas. Šiais laikais visi norime gražiau atrodyti, būti spalvingesni, labiau matomi, o ir gyvenimo tempas yra toks, kad ne visada galime nuvažiuoti į didesnį miestą ar turgų išsirinkti sau patinkantį rūbą ar apavą“, – parduotuvės steigimo priežastis atskleidė jos savininkas Raimundas Daubaris.

Jis atviravo, kad pasirinkimą prekiauti garsiais prekių ženklais lėmė skurdoka kokybiškų aprangos prekių pasiūla Gargžduose.

„Jau turime siūlymų prekiauti ir lietuviškais gaminiais. Būtų nusikaltimas, jei negalėtume pasiūlyti lietuviškų prekių“, – sakė naujosios parduotuvės savininkas.

Pradžioje verslininkas žada prekių asortimentą pildyti kartą per savaitę, vėliau naujų prekių planuojama pristatyti kasdien.

 

Patogu ir erdvu

„Tai strategiškai gera vieta, patogi miesto ir rajono gyventojams. Pašto antrasis aukštas buvo apleistas, plėvele apkaltais langais, norėjome, kad miestas atrodytų gražiau“, – vietos pasirinkimo priežastis vardijo parduotuvės savininkas.

Nors patalpos buvo pradėtos remontuoti dar birželio mėnesį, pasak parduotuvės vadovo, darbo buvo iš tiesų labai daug.

Paklaustas, kuo ši rūbų parduotuvė išsiskirs iš kitų mieste esančių, R. Daubaris teigė: „Įkūrėme parduotuvę erdviose, virš 200 kv. m. patalpose, patogioje vietoje, turėsime plačią prekių pasiūlą geromis kainomis, o svarbiausia – kokybišką aptarnavimą“.

„Užeikite, mes būtume labai laimingi, jei Jūs rasite čia, tai kas suteiks Jums džiaugsmo ir šilumos“, – kvietė verslininkas.

 

Prekių asortimentas – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 237 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,