Mano Gargždai



Už bendradarbiavimą prižiūrint kelius – padėkos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų švara“ nuotrauka VšĮ „Gargždų švara“ nuotrauka

Gruodžio 16 d. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas kartu su VšĮ „Gargždų švara“ direktoriumi Rimantu Martinkumi bei Klaipėdos rajono savivaldybės Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėju Algirdu Ronkumi vardinėmis dovanėlėmis ir padėkos raštais už sėkmingą bendradarbiavimą 2016 m. apdovanojo 5 įmones.

 

Už sėkmingą bendradarbiavimą 2016 m., vykdant žvyruotų kelių dulkėtumo mažinimo darbus, apdovanojimai įteikti įmonėms: UAB „Minijos nafta“, kuriai atstovavo gamybos vadovas Ignas Vaičeliūnas, UAB „Manifoldas“, UAB „LOTOS Geonafta“, UAB „Genčių nafta“, kurioms atstovavo UAB „Genčių nafta“ vadovė Jurga Vasiliauskaitė. Už sėkmingą bendradarbiavimą 2016 m., vykdant Kelių priežiūros ir plėtros programoje numatytus kelių ir gatvių žvyravimo darbus, apdovanojimas įteiktas ir UAB „Gargždų geležinkelis“, kuriai atstovavo įmonės vadovas Arūnas Grikšas.

Nuo birželio 29 d. rajone sūriu vandeniu buvo palaistyta 1807 kilometrai vientiso kelio, daugiausiai, per 300 kilometrų kelio, − Dovilų seniūnijoje. Antroje vietoje – Vėžaičių, o trečioje – Sendvario seniūnija. Vienu metu, kad gyventojams nereikėtų gyventi šalia dulkančių žvyrkelių, jie buvo laistomi ir naktimis. Susitikimo metu buvo išsakytos mintys apie galimybę sūriu vandeniu laistyti apledėjusius kelius bei kalbėta apie tolimesnį bendradarbiavimą.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 248 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,