Mano Gargždai



Artėjančių švenčių proga meras aplankė Budvyčių trynukus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Pirmadienį, gruodžio 19 d., Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas kartu su Sendvario seniūnijos seniūnės pavaduotoju Robertu Gailiumi ir socialine darbuotoja Zita Butkevičiene vyko į Sendvario seniūnijos Klemiškės II kaimą artėjančių švenčių proga pasveikinti Budvyčių trynukų.

 

Pasitarus su trynukų tėveliais, Jurgita ir Rolandu Budvyčiais, meras iš savo fondo lėšų parūpino mažyliams sauskelnių. Pasak trynukų tėčio Rolando – jų turėtų užtekti net 3 mėnesiams. Tėveliams meras įteikė simbolines dovanėles.

Herkus, Eva ir Matas Budvyčiai sausio 7 dieną švęs savo pirmąjį gimtadienį. Vaikučiai auga sveiki, smalsūs. Nepažįstamus žmones išvydę vaikai nustebo, bet nesutriko ir smalsiai dairėsi į atvykėlius. Tėveliai pasakojo, kad jie – tikra komanda: pradėjus verkti ar nerimauti vienam – tuoj pat kompaniją palaiko ir kiti. Auginti vaikus labai padeda auklė, nes prižiūrėti trynukus – tai didžiulis iššūkis net ir dviem žmonėms.

Meras palinkėjo vaikams augti sveikiems, linksmiems ir tapti dorais Lietuvos piliečiais, o tėveliams linkėjo kantrybės ir jėgų auginant vaikučius bei gražių artėjančių švenčių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 280 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,