Mano Gargždai



Rekomenduoja knygas: puikus pasirinkimas – Sukės Stekhaus istorijos

Įvertinkite šį įrašą
(9 balsai)

Po sunkios darbo dienos ar savaitės man visada geriausias poilsis – knygos skaitymas. Kartą miesto bibliotekoje aptikau Charlotte Harris  penkias pirmąsias (iš viso yra 13) knygas apie Sukę Stekhaus. Nesu fantastikos mėgėja, tačiau nieko įdomesnio tą kartą neradau, tad parsinešiau visas penkias knygas namo. Ir  netikėtai sau taip įsitraukiau, kad perskaičius tas pirmąsias knygas, susiradau elektroninius tęsinius, o paskutinę dalį skaičiau anglų kalba.

 

Istorija yra apie Sukės Stekhaus, užeigos padavėjos mažame miestelyje, gyvenimą ir jos santykius su vampyrais, vilkolakiais, panterlakiais ir visokiais kitokiais žvėriolakiais. Veiksmas vyksta mūsų dienomis. Sukurtas sintetinis kraujas vampyrams, tad jie legalizavosi. Ne visiems žmonėms tokia situacija patinka, tad kyla daugybė konfliktų. Kova dėl valdžios vyksta ir tarp pačių vampyrų. Į juos įveliama ir Sukė, kuri pati turi šiek tiek fėjos kraujo, kuriam vampyrai negali atsispirti. Trylikoje knygų po truputį atskleidžiamos visos Sukės gyvenimo paslaptys ir parodoma, kaip jai sekasi su jomis susitaikyti.

Knyga lengvai skaitoma ir taip įtraukianti, kad pamiršti, kad tai tik fantazija. Nesitikėkite rasti jokių gilių minčių, bet jei norite atsikvėpti, Sukės Stekhaus istorijos – puikus pasirinkimas.

 

Norite pasidalinti įžvalgomis apie savo perskaitytą knygą? Atsiliepimus siųskite el.paštu ir jie bus publikuojami rubrikoje „Dalinuosi".

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 320 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,