Mano Gargždai



„Mokyklų kovose“ Veiviržėnų gimnazija pelnė prizinę vietą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos moksleivių nuotr. Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos moksleivių nuotr.

Neseniai praūžęs internetinis konkursas „Mokyklų kovos“ atnešė naujų vėjų į Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnaziją.

 

Konkursas vyko nuo 2016 m. lapkričio 9 d. iki gruodžio 10 d. Žaidimo dalyviai turėjo įkelti savo mokyklos nuotrauką, už kurią buvo galima balsuoti spaudžiant „patinka“.

Konkurse dalyvavo per šimtą mokyklų iš visos Lietuvos, todėl tikėtis laimėti buvo sunku. Tačiau internete sparčiai sklido mokinių ir mokytojų raginimas balsuoti už savo mokyklą. Kiekvienas dalijosi šia informacija bei prašė perduoti kitiems.

Balsavimas vyko išties aktyviai. Savo balsus atidavė visa mokyklos bendruomenė ir ne tik: mokytojai, mokiniai, jų tėvai, tetos, dėdės, draugai, ir tie, kas tik turėjo prieigą prie interneto.

Kiekvienas troško surinkti 1000 balsų, už kuriuos gauna prizą – 150 saldainių. Visi, pagauti azarto, dar labiau ėmė balsuoti už mūsų mokyklą. Taip surinkome daugiau kaip 3000 balsų.

Gruodžio 10 d. vyko konkurso finalas, tiesioginės transliacijos metu internetiniame tinklalapyje www.delfi.lt „Radistai“ burtų keliu traukė prizines vietas. Sėkmė neapleido Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir garbingai užėmėme trečiąją vietą, už kurią gavome du rėmėjų įsteigtus sėdmaišius, tris pufus, bei gausybę saldumynų.

Labai džiaugiamės, kad šią dovaną gavo nedidelio, bet labai gražaus Veiviržėnų miestelio mokykla, kurioje mokosi vieningi mokiniai. Visi prizai bus skirti mokiniams naujai kuriamoje jų poilsio ir laisvalaikio erdvėje.

Įrodėme sau bei kitiems, kad kartu galime daug pasiekti. Buvo smagu stebėti visus tokius vieningus. Dėkojame visiems balsavusiems.

 

Konkurso nuotrauka:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 238 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,