Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Pyragų diena“ padėjo surinkti lėšų nepasiturinčių šeimų Kalėdoms

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Aleksandro Gridino labdaros fondo nuotr. Aleksandro Gridino labdaros fondo nuotr.

Tęsdamas kasmetines tradicijas Aleksandro Gridino labdaros fondas prieš šv. Kalėdas tiesia pagalbos ranką sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Kiekvienais metais aplankomas vis didesnis šeimų būrys.

 

Šiemet bendraminčiai per „Pyragų dieną” savo kolektyvuose paaukojo net 1347 eurų sumą, kurią galėjome skirti kalėdiniam krepšeliui Vilniaus miesto Naujininkų, Fabijoniškių, Lazdynų seniūnijų bei Klaipėdos rajone gyvenančioms šeimoms. Tradiciškai buvo aplankytas Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centre esantis pagalbos moterims padalinys, kuriame šiuo metu šventes pasitiko vienuolika vaikučių.

Iš viso aplankytos 45 šeimos, kurioms šiuo metu nėra lengva, joms įteiktos kalėdinės ir šventiniam stalui skirtos vaišės. 159 įvairaus amžiaus vaikučiai sulaukė kalėdinių dovanėlių – žaislų, skanėstų, knygučių. Viena mama dėkodama rašė, tarsi būtumėme perskaitę dukrelės laišką Kalėdų Seneliui!

Labai džiaugiamės ir dėkojame rėmėjų būriui, kurių dėka dovanų krepšys kasmet didėja: UAB „Cerera Foods“ – už sausus pusryčius vaikams, leidyklai „Šviesa“ – už knygutes, UAB „Sanifinas“ – už pagalbą, renkant žaisliukus, „Zigmo” silkei, be kurios neįsivaizduojame Kalėdų, už nuostabaus skonio UAB „Viktorija“ sausainius, kuriuos šeimos skanaus kartu su Švenčionių vaistažolių „Etno“ arbata, smaližiaus vilniečio verslininko padovanotų saldainių. Ačiū klaipėdiečiui p. Sauliui, kuris kartu su savo šeima ne tik prisideda prie šios gerumo akcijos, bet ir drauge su fondo atstove važiuoja lankyti šeimų.

 Linkime visoms šeimoms gražių švenčių, lengvesnių kitų metų bei tikėjimo, kad šalia visada atsiras žmonių, kurie prireikus išties pagalbos ranką. Kaip viena mama tyliai mums sušnibždėjo – stebuklų, pasirodo, yra…

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,