Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vaikų svajones pildė geradariai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
S. Ulvikienės nuotr. S. Ulvikienės nuotr.

Gruodžio 28 d., trečiadienį, Vėžaičių seniūnijos ir Vėžaičių kultūros centro darbuotojai bei jų kolektyvai, pakvietė į tradicinę kalėdinę šventę socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų vaikus.

 

Vaikai, jų tėveliai ir netgi seneliai ne tik pamatė linksmą ir nuotaikingą kultūros centro meno vadovės Ingridos Sutkienės vaikų paruoštą šokių programą, išgirdo režisierių Augustės Gaidytės ir Vitaro Skromano smagias pasakas, daineles, įminė užmintas mįsles, bet ir visi kartu šoko, dainavo, linksmai laukė Kalėdų Senelio.

Tiek vaikai, tiek ir jų tėveliai neslėpė džiaugsmo gavę gražias šventines dovanėles, dėkojo šventės organizatoriams, rengėjams ir dalyviams.

Vėžaičių seniūnijos seniūnas ir socialinės darbuotojos labai dėkingos šiemet seniūnijos vaikus dovanėlėmis dosniai parėmusiems – AB „LOTOS Geonafta“ kolektyvui, saldumynais – Vėžaičiuose esančios parduotuvės „Aibė“ vadovams.

Taip pat esame dėkingi žmonėms, gyvenantiems ne tik Lietuvoje, išpildžiusiems 21 vaiko svajonę ir gausiai juos apdovanojusiems.

Už dovanėles vaikams ir vaišes sunkiau gyvenančių šeimų Kalėdų stalui dėkojame Dariaus Butino šeimai, už priekabą malkų, kuri sušildė Tilvikų kaime gyvenančios Redos namus, – Viliui Domarkui. Už patalynę vaikams nuoširdžiai dėkojame bendruomenei „Peterborough Lithuanian community“.

Gerų žmonių pagalba ir parama šiemet šv. Kalėdos Vėžaičių seniūnijos vaikams buvo linksmesnės.

Stebuklai pildosi ir mes tikime jais. Visiems gerų ir darbingų 2017 metų!

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,