Mano Gargždai



Per gruodį ūkininkus pasiekė 178 mln. eurų išmokų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) gruodžio mėnesį likusią tiesioginių išmokų dalį išmokėjo 96 proc. pareiškėjų.

 

NMA, išmokėjusi 99,7 proc. ūkininkų daugiau kaip 270 mln. Eur tiesioginių išmokų avanso, nuo gruodžio 1 d. pradėjo mokėti likusią išmokų už 2016 m. deklaruotas žemės ūkio naudmenas ir pasėlius dalį. Taip pat pirmąjį žiemos mėnesį buvo mokama parama pagal su plotu susijusias Lietuvos kaimo plėtros 2014–2020 metų programos (KPP) priemones.

Gruodžio mėnesį tiesioginių išmokų likusios dalies sulaukė 96 proc. pareiškėjų, iš viso buvo išmokėta 123,3 mln. Eur tiesioginių išmokų pagal įvairias schemas. Tuo tarpu su plotu susijusių KPP priemonių dalyvius pasiekė 54,4 mln. Eur paramos. Taigi iš viso pirmąjį žiemos mėnesį NMA išmokėjo beveik 178 mln. Eur išmokų. Mokėjimai bus tęsiami nuo kitų metų sausio mėn. paskutinės savaitės iki birželio 30 d. 

Pareiškėjai sužinoti apie jiems numatytus paramos lėšų išmokėjimo terminus ar jau išmokėtą paramą gali prisijungę prie NMA informacinio portalo ir aktyvavę 2016 m. pateiktos Paramos už žemės ūkio naudmenas ir kitus plotus bei gyvulius paraiškos nuorodą. Atkreipiamas dėmesys, jog rodoma informacija gali pasikeisti pareiškėjo pateiktos paraiškos vertinimo metu nustačius papildomų neatitikimų arba išsprendus nustatytus neatitikimus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 354 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,