Mano Gargždai



Savivaldybės vadovų laukia nemažai darbų

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Sausio 9–13 d. Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų laukia posėdžiai, pasitarimai ir susitikimai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas trečiadienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano, o penktadienį 20.30 val. – mažosios kultūros sostinės atidaryme Priekulėje.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime su sodininkų bendrijų pirmininkais. Antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje. Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl bendrųjų projektų su Ylavos savivaldybe rengimo, o 11 val. – pasitarime dėl jaunimo erdvių, parko sutvarkymo. 14 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Ketvirtadienį 9 val. susitiks su UAB „Klaipėdos apdaila“ dėl Priekulės I. Simonaitytės mokyklos, o 10 val. dalyvaus pasitarime su seniūnais dėl kelių. Penktadienį 10 val. susitiks su kapinių galimybių studijos rengėjais STILIT. Dalyvaus sausio 13-osios dienos minėjimo renginiuose.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 10 val. pirmininkavo Klaipėdos rajono prioritetinių sporto šakų didelio sportinio meistriškumo klubų veiklos dalinio finansavimo pateiktoms paraiškoms įvertinti komisijos posėdžiui. Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl bendrųjų projektų su Ylavos savivaldybe rengimo.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. pirmininkavo pasitarimui su sodininkų bendrijų pirmininkais. 11.30 val. dalyvavo pasitarime su Bendrojo skyriaus vedėja A. Šėmiene dėl vertinimų, 14 val. dalyvavo pasitarime su programų koordinatoriais dėl maksimalių asignavimų. Antradienį 9 val. susitiks su gyventojais dėl ambulatorijos gydytojo Jakų ambulatorijoje, o 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl bendrųjų projektų su Ylavos savivaldybe rengimo, 11 val. – pasitarime dėl jaunimo erdvių, parko sutvarkymo, 14 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Ketvirtadienį 9 val. susitiks su UAB „Klaipėdos apdaila“ dėl Priekulės I. Simonaitytės mokyklos, 10 val. dalyvaus pasitarime su seniūnais dėl kelių. Penktadienį 10 val. susitiks su kapinių galimybių studijos rengėjais STILIT.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime su sodininkų bendrijų pirmininkais. Antradienį 9 val. pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui, o 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl bendrųjų projektų su Ylavos savivaldybe rengimo, 14 val. – pasitarime dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo plano.

Ketvirtadienį 10 val. dalyvaus pasitarime su seniūnais dėl kelių, penktadienį 10 val. susitiks su kapinių galimybių studijos rengėjais STILIT.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 10 val. dalyvavo Klaipėdos rajono prioritetinių sporto šakų didelio sportinio meistriškumo klubų veiklos dalinio finansavimo pateiktoms paraiškoms įvertinti komisijos posėdyje. Po posėdžio vyko apdovanoti konkurso „Papuošk eglutę originaliausiai“ nugalėtojų. 14 val. dalyvavo pasitarime su programų koordinatoriais dėl maksimalių asignavimų.

Antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, 10 val. – pasitarime dėl kamerų. 14 val. pirmininkaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl bendrųjų projektų su Ylavos savivaldybe rengimo, o 14 val. pirmininkaus Asmenų siuntimo į stacionarias socialinės globos įstaigas komisijos posėdžiui.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 115 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,