Mano Gargždai



Rajono pareigūnui - apdovanojimas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Ministro padėka už antikorupcines iniciatyvas apdovanotas Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnas Donatas Lukas (LRV fotografija) Ministro padėka už antikorupcines iniciatyvas apdovanotas Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnas Donatas Lukas (LRV fotografija)

Vyriausybės rūmuose vykusiame Tarptautinei antikorupcijos dienai skirtame renginyje įteikti apdovanojimai už geriausias šių metų antikorupcines iniciatyvas. Vyriausybės rūmuose vykusio renginio metu ministras apdovanojo pareigūnus, šiemet iniciatyviai ir rezultatyviai dirbusius korupcijos prevencijos srityje.

Už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Tarptautinės antikorupcijos dienos proga vidaus reikalų ministro padėkomis apdovanoti kelių policijos pareigūnai, šiais metais užregistravę daugiausia bandymų papirkti atvejų - Klaipėdos rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnas Donatas Lukas ir Klaipėdos AVPK Kelių policijos patrulis Edgaras Rūtelis.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi šiandien galėdamas padėkoti tiems, kurie sąžiningai atlieka savo pareigas ir principingai kovoja su korupcijos apraiškomis. Kiekvienas pareigūnas, kuris savo kasdieniame darbe tvirtai laikosi moralės normų, didina visuomenės pasitikėjimą ir skatina jos sąmoningumą" - sakė ministras D. A. Barakauskas.

Ministro D. A. Barakausko padėka už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą šia proga taip pat buvo apdovanotas Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnas Egidijus Užolas, aktyviai dalyvaujantis kovojant su korupcija departamente ir jam pavaldžiose įstaigose, organizuojantis švietimą kovos su korupcija tema.

Už geriausias antikorupcines iniciatyvas renginio metu taip pat buvo apdovanotos mokyklos, mokytojai, moksleiviai, studentai, verslo, medicinos studentų ir studentų teisininkų asociacijų ir kitų organizacijų atstovai. Jiems buvo įteiktos Ministro Pirmininko, Seimo antikorupcijos komisijos pirmininko, Specialiųjų tyrimų tarnybos vadovo, Vyriausybės kanclerio, Teisingumo, Ūkio, Žemės ūkio ministrų ir Savivaldybių asociacijos direktorės padėkos.

Tarptautinei antikorupcijos dienai paminėti skirti apdovanojimai rengiami jau antrus metus iš eilės. Šiais apdovanojimais siekiama pagerbti ir paskatinti iniciatyviai ir rezultatyviai korupcijos prevencijos srityje veikiančius asmenis, informuoti visuomenę apie veiksmingas antikorupcines iniciatyvas ir taip skatinti aktyvesnį visuomenės dalyvavimą bei įsitraukimą į antikorupcinę veiklą.

1 komentaras

  • uzka apdovanojimas kad pats taisykliu nesilaiko pazeidineja. savo akim maciau ir neviena karta.

    Pranešti kestutis Antradienis, 2013 gruodžio 10 19:41 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 166 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,