Mano Gargždai



Savivaldybės vadovų darbotvarkėje – pasitarimai ir posėdžiai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų laukia pasitarimai ir posėdžiai. Šią savaitę vadovai dalyvauja komitetų posėdžiuose.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, o 9 val. – mokslinėje popietėje-diskusijoje Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Vėžaičių filiale.

11.15 val. dalyvaus pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos, o 14 val. – pasitarime su Šilutės rajono ir Neringos merais dėl Pamario turizmo klasterio. Ketvirtadienį 10.30 val. dalyvaus AB „Klaipėdos vanduo“ stebėtojų tarybos posėdyje. Penktadienį 14 val. susitiks su Žemės ūkio ministru Broniumi Markausku.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, o 9 val. – mokslinėje popietėje-diskusijoje Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Vėžaičių filiale.

11.15 val. dalyvaus pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos, o 14 val. – pasitarime su Šilutės rajono ir Neringos merais dėl Pamario turizmo klasterio. Antradienį 10.30 val. dalyvaus Turto naudojimo komisijos posėdyje.

13 val. pirmininkaus Tarptautinių projektų valdybos posėdžiui. Trečiadienį 14 val. dalyvaus Skulptūrų įsigijimo ir vietos parinkimo darbo grupės posėdyje, 15.30 val. – NVO tarybos posėdyje.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, 11.15 val. – pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos. 16 val. dalyvaus Europos jaunimo savaitės renginio „Idėja+“ pristatyme.

Antradienį 13 val. dalyvaus Tarptautinių projektų valdybos posėdyje, 14 val. – kūrybinių dirbtuvių „Meninių dviračių invazija“ pristatyme, o 15 val. – miesto šventės scenarijaus pristatyme.

Trečiadienį 15.30 val. dalyvaus NVO tarybos posėdyje. Šeštadienį 13 val. – teatro šventėje „Tegyvuoja teatras“ Priekulėje.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, 9 val. – mokslinėje popietėje-diskusijoje Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Vėžaičių filiale, 11.15 val. – pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos.

Antradienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui dėl maršruto Dreverna – Juodkrantė, 10.30 val. – Turto naudojimo komisijos posėdžiui. 14 val. dalyvaus kūrybinių dirbtuvių „Meninių dviračių invazija“ pristatyme.

Trečiadienį 13 val. dalyvaus susitikime su VŠĮ „Žaliasis taškas“ ir „Ekonovus“ atstovais aptarti pakuočių atliekų tvarkymo organizavimą, o ketvirtadienį – Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos organizuojamame regioninės politikos forume „Naujoji regioninė politika ir Europos Sąjungos investicijos“ Kaune.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, 11.15 val. – pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos. 14 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdžiui, 15 val. – pasitarimui dėl Gargždų miesto administracinių ribų keitimo.

Antradienį 10.30 val. dalyvaus Turto naudojimo komisijos posėdyje. Šią savaitę lankysis renovuojamuose kultūros centruose Doviluose, Girkaliuose, Žadeikiuose.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 8 val. dalyvavo pasitarime dėl Gargždų kultūros centro, o 11.15 val. – pasitarime dėl legioneliozės profilaktikos.14 val. dalyvaus pasitarime su Šilutės rajono ir Neringos merais dėl Pamario turizmo klasterio.

Antradienį 9 val. dalyvauja pasitarime dėl maršruto Dreverna–Juodkrantė, 14 val. – kūrybinių dirbtuvių „Meninių dviračių invazija“ pristatyme, 15 val. – miesto šventės scenarijaus pristatyme.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdžiui, 14 val. – Skulptūrų įsigijimo ir vietos parinkimo darbo grupės posėdžiui. 15.30 val. dalyvaus NVO tarybos posėdyje.

Penktadienį 14.30 val. dalyvaus Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programos vertinimo komisijos posėdyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 318 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,