Mano Gargždai



Naujas kokteilių ir muzikos baras „Anell“ rajone sulaukė šimtų lankytojų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Andriaus Vangelio/„Anell“ nuotr. Andriaus Vangelio/„Anell“ nuotr.

Penktadienį, lapkričio 3-ąją, Klaipėdos rajone, Kalniškės kaime, duris lankytojams atvėrė kokteilių ir muzikos baras „Anell“. Per savaitgalį, anot organizatorių, čia apsilankė virš 500 lankytojų. Juos linksmino žinomi didžėjai – JOVANI (Radistai), Montello (Nocturna), Motus imperium (Dance studio).

 

Šios naujos linksmybių erdvės atstovas spaudai Averjanas Asočakovas pasakojo, kad idėją atidaryti barą patiems pametėjo kokybiškų pramogų trūkumas savo apylinkėse. Jis pripažino, kad atidarant tokią pramogų erdvę kaime laukia tokie pat iššūkiai, kaip ir mieste.

„Tiesa, miestuose didesnė konkurencija“, – atviravo atstovas spaudai.

Anot jo, Anell – tai vardas paslaptingos, nuoširdžios, draugiškos, charizmatiškos moters – tos, kuri kvies kiekvieną savaitgalį įdomiai leisti laiką. A. Asočakovas, paklaustas apie investicijas, pripažino, kad šiais laikais ne finansinės galimybės lemia tai, kad vieta taptų patraukli.

„Mūsų komandos tikslas: paprastus dalykus padaryti idealiai. Tuo ir išsiskyrėme iš vietinės rinkos, beje, mus jau pastebėjo ir miestų lankytojai“, – džiaugėsi A. Asočakovas, pridūręs, kad sulaukė daugybės nuoširdžių atsiliepimų, linkėjimų klestėti.

Jis teigė, kad jau sureaguota ir į klientų išsakytas pastabas. Tiesa, norinčiųjų patekti į „Anell“ lauks kontrolė: „Tai – ne naujiena, nes tai daroma visame pasaulyje. Ne išimtis ir mes. Klientų laukiame patys pasipuošę, to paties tikimės ir iš atėjusių, kad ateis pasipuošę švęsti savaitgalio. Juk malonu kiekvienam išgirsti: „O, kaip tu gražiai atrodai!“.

Penktadieniais, šeštadieniais ir švenčių dienomis dirbsiantis kokteilių ir muzikos baras savo klientus džiugins linksma, verčiančia kelti rankas į viršų ir šokti iki ryto, muzika. Jau šį savaitgalį lauks „Lietuvos balso“ nugalėtojos Justinos Budaitės klubinis projektas kartu su didžėjumi, saksofonistu ir baro rezidentu didžėjumi Montello. „Anell“ šeimininkai žada, kad lankytojų ir ateityje lauks įvairūs stebinantys pasirodymai.

 

Informacija apie artėjančio savaitgalio renginį – feisbuke https://www.facebook.com/events/1589675011121080/ 

Daugiau akimirkų iš praėjusio savaitgalio rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 312 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,