Mano Gargždai



Gargždiškiams – dar viena nemokama ekskursija „100 mano miesto akimirkų“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Nėra buvę, kad grįžus iš bet kurios kelionės ir pamačius užrašą „Lietuvos respublika“ širdis iš džiaugsmingo jaudulio nesudrebėtų. Būtent šis jausmas ir subrandino idėją Jus pakviesti po savo namus, miestą. Mūsų Tėvynės gimimo dieną, vasario 16 d., noriu atšvęsti su Jumis ir ta proga padovanoti dar vieną ekskursiją gargždiškiams ir jų artimiesiems.

 

Kartu sklaidydami istorijos puslapius sužinosite, kuo miestas „kvėpavo“ 1918–1990 metais: kuris pastatas buvo skirtas „paslėpti“ bažnyčią; kokiais amatais apie 1960 m. namuose nebuvo galima užsiimti; kokie svarbūs visai Lietuvai asmenys gyveno ir lankėsi Gargžduose; kur anuomet buvo „Gargždų Šanchajus“; kokiomis kalbomis buvo kalbama; kokios buvo statybininkų „svajonės“ ir daug kitų įdomių bei pamirštų istorijų.

Ekskursijoje dalyvausiančių šeimų-porų laukia viktorina, o jos nugalėtojai bus apdovanoti. Nepamirškite, kad už lango žiema, todėl „apsiginkluokite“ šiluma (šilti rūbai ir batai, termosas arbatos), prisiminkite Lietuvos himną ir būtinai pasipuoškite kokia nors lietuviška atributika.

Ekskursijos pradžia – 14,45 val. Trukmė apie 2,5 val. (priklausys nuo oro ir Jūsų noro). Susitikimo vieta – Savivaldybės aikštė.

Būtina registracija el.paštu: arba telefonu: 8 601 17 297.

Ekskursijos autorė ir gidė – Monika Vasylienė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 254 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,