Mano Gargždai



Agluonėnų pagrindinėje mokykloje – nauja renginių salė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė kartu su Administracijos direktoriumi Sigitu Karbausku lankėsi Agluonėnų pagrindinėje mokykloje, kur apžiūrėjo suremontuotą renginių salę.

 

Agluonėnų pagrindinės mokyklos bendruomenė į renginius rinkdavosi salėje, esančioje atskirame pastate šalia mokyklos. Seniau čia veikė katilinė. Salė buvo apverktinos būklės, − tai patvirtino ir ne kartą čia lankęsi Savivaldybės vadovai. Dabar situacija kardinaliai pasikeitusi.

Dar 2016 m. iš Valstybės investicijų programos (VIP) lėšų buvo pradėtas pastato modernizavimas, t. y. pastatas buvo apšiltintas, įvestos komunikacijos, sudėtos grindys. 2017 m. skirtos Savivaldybės biudžeto lėšos vidaus patalpų remontui, vėdinimo sistemos įrengimui. Visa tai atsiėjo daugiau nei 100 tūkst. eurų, iš kurių beveik 67 tūkst. eurų – VIP lėšos, o daugiau nei 36 tūkst. eurų – Savivaldybės biudžeto lėšos.

Suremontuotoje salėje dar trūksta kėdžių, scenos uždangos ir kitų smulkmenų, tačiau Agluonėnų pagrindinės mokyklos direktorė Rima Gabalienė tikisi, kad visa tai kartu su Savivaldybės pagalba pavyks įsigyti artimiausiu metu, ir jau planuoja renginius, veiklas naujoje salėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 700 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,