Mano Gargždai



K. Krivicko tyrimas: R. Petrauskienės versle sukasi milijonai iš Rusijos!

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Kandidatas į LR Seimą Kristupas Augustas Krivickas. Asmeninio archyvo nuotr. Kandidatas į LR Seimą Kristupas Augustas Krivickas. Asmeninio archyvo nuotr.

Visada drąsiai ir atvirai viešinu tiesą apie prisidirbusius politikus. Kad ir kaip jiems tai nepatiktų. Esu tikras, kad rinkėjai turi teisę žinoti tikrąją tiesą apie savo išrinktuosius ir renkamuosius. Šį kartą jums atskleisiu prieštaringai vertinamos rajono politikės, konservatorės Rasos Petrauskienės tiesioginius ryšius su Rusija ir Maskva. Apie tokius, politikus žmonės sako – dviveidis.

 

Aptikau nenuginčijamų įrodymų, kad konservatoriai kabina „makaronus“ rinkėjams, kad žiūri į vakarus, o daro viską, kad milijonai į kišenes ir toliau plauktų iš Rusijos. Štai Rasa Petrauskienė – prieštaringai vertinama Klaipėdos rajono politikė, verslininkė, konservatorė, Klaipėdos rajono konservatorių lyderė, buvusi Europos parlamento nario A. Saudargo patarėja, buvusi Seimo narės A. Bylotaitės padėjėja, išrinktoji Klaipėdos rajono tarybos narė, paskirtoji Klaipėdos rajono administracijos direktoriaus pavaduotoja, dabartinė kandidatė į Seimo narius Gargždų apygardoje gauna pajamas iš tiesioginio verslo su... Rusija, su Maskva!

Įmonė „Poilsis pajūryje“, kurios bendrasavininkė ji yra – iš verslo su Rusija ir Maskva gauna milijonus. Faktai byloja, kad įmonė „Poilsis pajūryje“, kurios bendrasavininkė yra konservatorė Rasa Petrauskienė jau ne vienerius metus daro didelį verslą su Rusija. Nuo 2013 metų įmonė gavo daugiau nei 10 milijonų eurų pajamų! Didžioji jų dalis – tiesiogiai iš Rusijos (šaltinis: rekvizitai.lt) Va tau ir konservatoriai, va tau ir vertybės, va tau ir orientacija į vakarus.

Internete įmonė veikia pasivadinusi www.LITVA.lt, puslapyje visa informacija pateikiama rusų kalba – dabartinis ilgametis įmonės vadovas Edmundas Kevišas, viešai kritikuoja oficialią Lietuvos poziciją dėl užsienio politikos Rusijos atžvilgiu ir vizų režimo, viešai pasisako už vizų režimo rusams palengvinimą, kad Rasos Petrauskienės verslas gautų dar daugiau pinigų iš Rusijos!

„Dėl vizų išdavimo procedūrų Lietuva tarp rusų praranda gerą vardą ir milijonus“, – sako R. Petrauskienės įmonės direktorius (šaltinis: naujienų agentūra Baltic News Service).

Kai tuo tarpu iš Seimo tribūnos garsiausi Lietuvos konservatoriai G. Landsbergis, R. Juknevičienė, A. Kubilius smerkia Rusijos Putino režimą, skelbia sankcijas ir apribojimus visam Lietuvos verslui, Rasos Petrauskienės firma tyliai ramiai daro biznį su Rusija, gauna milijonus iš Maskvos ir siekia dar daugiau.

Gal todėl prieštaringai vertinama vietos politikė, konservatorė Rasa Petrauskienė ir siekia patekti į Seimą, kad pareguliuotų įstatymus ir jie taptų palankesni jos verslui?

Laukite tęsinio.

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš kandidato Kristupo Augusto Krivicko specialiosios rinkimų sąskaitos.

Užsakymo nr. SR11-2019

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 212 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,