Mano Gargždai



„Lietuvos komiko vakaras“ vėl drebins Lietuvą

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Pastaraisiais metais milžiniško populiarumo sulaukęs, žymiausių Lietuvos humoro meistrų koncertas jau 13 kartą laukia savo ištikimųjų gerbėjų. Tradicinis ir didžiausias garsiausių Lietuvos komikų renginys „Lietuvos Komiko vakaras“ šiais metais vyks kovo 29 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

,,Lietuvos komiko vakaras” - tai vienintelis, kokybiško bei solidaus humoro reginys. Specialiai šiam vakarui garsiausi ir visiems puikiai pažįstami komikai ruošia unikalias programas, pačius naujausius savo kūrinius. Žiūrovams suteikiama išskirtinė galimybė pamatyti mėgstamų komikų pasirodymus, kurie dar nebuvo atlikti tokio grandiozinio mąsto renginyje.

Pirmą kartą Lietuvos komiko vakare dalyvaus aktorius Ramūnas Šimukauskas („Dviračio šou“). ,,Esu vaidinęs daugybę komedijų įvairiose Lietuvos scenose, tačiau komiko vakaras man yra išskirtinis tuo, kad viskas vyks didelėse arenose. Todėl su nekantrumu, smalsumu ir jauduliu laukiu intymaus pasimatymo jau nebe su šimtais, o tūkstančiais žiūrovų vienu metu”, - šmaikštavo aktorius Ramūnas Šimukauskas. Taip pat pirmąjį kartą didiesiems humoro grandams mesti iššūkį, žiūrovų pageidavimu pakviestas, kultiniu humoristu internete spėjęs tapti pikantiškų anekdotų meistras – Pishius.

Koncerte tradiciškai pokštaus nepralenkiamieji - anekdotų karalius Raimondas Šilanskas, žodžio džiazmenas Artūras Orlauskas, humoro grupė ,,Alergija” ir aktorių duetas „Du plikiai“, kišenėje žodžio neieškantis Raimundas Bingelis, Klarkas, žaismingoji grupė „Vairas“, scenos veteranas Juozas Zavaliauskas, šmaikščioji Laima Tamulytė-Stončė (Mama Rock‘n Roll) ir dar ne viena Lietuvos garsenybė nevengianti pokštauti.

Šių metų renginys skiriamas maestro Artūro Orlausko sceninės kūrybos 33 metų jubiliejui. Komikų karavanui vadovaus, televizijos laidų ir renginių vedėjai - Ramūnas Šimukauskas ir Laima Tamulytė-Stončė, kurie įsijaus į jubiliejaus organizatorių vaidmenis.  Jubiliatui A. Orlauskui netikėtas dovanas ir siurprizus ruošia kolegos - muzikos ir pramogų verslo žvaigždžės.

,,Tik kartą per metus vienoje vietoje, šiame išskirtiniame renginyje Lietuvoje, galima pamatyti ir palyginti visus geriausius humoro žanre dirbančius Lietuvos artistus. Net ir patys išrankiausi žiūrovai turės unikalią galimybę ,,gyvai” įvertinti kiekvieno humoristo meistriškumą. Visiems mėgstantiems skaniai pasijuokti - gero, kokybiško ir solidaus humoro dozę garantuojame“, - kalbėjo renginio prodiuseris Artūras Orlauskas.

Renginio bilietus platina – Bilietai.lt. Renginio trukmė – 3 val. 30 min.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,