Mano Gargždai



Pareigūnai: karantino sąlygos švelninamos, tačiau taisyklių laikytis vis dar būtina

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Karantino sąlygos švelnėja, viltis kuo greičiau grįžti į ankstesnes, iki pandemijos buvusias gyvenimo vėžes stiprėja, tačiau Klaipėdos policijos pareigūnai akcentuoja, kad ignoruoti vis dar galiojančius reikalavimus – nevalia.

 

Per artėjantį ilgąjį savaitgalį, kada bus švenčiama Motinos diena, ribojimų važiuoti į kitus miestus ir miestelius – nebus, tačiau policijos pareigūnai patruliuos intensyviai.

Lankyti pamėgtose viešosiose erdvėse – pajūryje, parkuose, pažintiniuose pėsčiųjų takuose, tikėtina ir kapinėse – policininkai stebės, kad būtų laikomasi saugaus atstumo, kad ten kur reikia būtų dėvimos kaukės, laikomasi kitų karantino ir viešosios tvarkos reikalavimų.

Pagal naująją tvarką, kaukės viešoje vietoje nebūtinos vaikams iki 6 metų, taip pat jei esate už gyvenamosios vietovės (miesto, miestelio, kaimo, sodininkų bendrijos) ir aplink 20 metrų spinduliu nėra kitų žmonių, išskyrus artimus šeimos narius. Visgi pažintiniuose takuose, paplūdimiuose, parkuose ir kitose viešose vietose, kur esama žmonių – dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones būtina.

Kelių policijos pareigūnai didžiausią dėmesį ilgąjį savaitgalį žada skirti greičio ir vairuotojų blaivumo kontrolei.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 433 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,