Mano Gargždai



Gargždų gimtadienis įvyks

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Penktadienio rytą Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas paskelbė, kad Gargždų miesto gimtadienis įvyks. Džiugią naujieną portalui mano-gargzdai.lt patvirtino ir Gargždų kultūros centro direktorė Vaida Skuodienė. Tiesa, keičiasi šventės data – iš birželio pradžios perkeliama į rugpjūčio mėnesio galą.

 

„Kiekvienais metais miesto gimtadieniu pradėdavome vasarą, šiemet planus pakoregavo virusas. Bet vilties nepraradome. Po truputį Gargždų kultūros centras kolektyvas dėliojo programą, tarėsi su atlikėjais“, – feisbuke rašo meras.

Tiksli Minijos slėnyje vyksiančios šventės data – rugpjūčio 22–23 dienos.

Šventė šiemet vyks ne tik trimis mėnesiais vėliau, bet ir bus kiek kitokia – jungsis su tradiciškai rugpjūtį vykstančiais Gargždo festivaliu ir Cepelinų virimo čempionatu, kuriuos organizuoja visuomeninė organizacija „Bendrai“.

Pasak mero, pasikeitusi data, nėra blogas sprendimas: „Trimis mėnesiais vėliau nei įprastai, bet iš kitos pusės, grįžtame prie šventės ištakų, kai gimtadienis būdavo švenčiamas vasaros pabaigoje. Tad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.“

Pirmosios dienos programoje numatomi vaikų ir jaunimo pasirodymai, bus demonstruojami šokio, dainavimo ir kiti talentai. Vėliau vairą perims rajono bei svečių meno kolektyvai, o vakare šėliones pratęs grupė „Patruliai“. Pasak Kultūros centro direktorės, dar laukiama atlikėjos „GJan“ patvirtinimo dėl pasirodymo šventėje.

Antroji diena bus skirta sporto renginiams.

„Tą savaitgalį mūsų lauks tikrai nemažai pramogų. Virsime cepelinus, klausysimės koncertų, žiūrėsime kolektyvų pasirodymus, varžysimės sporto rungtyse, konkūruose. Veiklos tikrai bus. Na, o kaip kitaip. Juk gimtadieniai ir turi būti linksmi“, – galimybe surengti šventę džiaugėsi meras.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 278 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,