Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atkakliuose teniso mačuose paaiškėjo „Mano Gargždai“ taurių nugalėtojai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pirmenybių finalininkus apdovanojo „Mano Gargždai“ direktorius Vytautas Kundrotas ir Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas.  Redakcijos nuotr. Pirmenybių finalininkus apdovanojo „Mano Gargždai“ direktorius Vytautas Kundrotas ir Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas. Redakcijos nuotr.

Šeštadienį teniso kortuose, esančiuose prie „Kranto“ pagrindinės mokyklos, finišavo 5-asis teniso turnyras, skirtas „Mano Gargždai“ taurėms laimėti. Kaip ir kiekvienais metais, dalyviai kovojo didžiosios (9 dalyviai) ir mažosios (8 dalyviai) taurės varžybose.

 

Turnyras startavo dar lapkričio mėnesį ir vyko pusmetį, tačiau dėl įvesto karantino kuriam laikui buvo sustabdytas. Per šį laikotarpį iš viso buvo sužaista 80 susitikimų, 44 – didžiojoje taurėje ir 36 – mažojoje. Dalyviai varžėsi vieno rato sistema, sužaisdami visi tarpusavyje. Vėliau vyko atkrintamosios varžybos.

Finalinės varžybos, kaip ir būna dažniausiai, vyko atkakliai ir nenuspėjamai. Mažosios taurės varžybas dėl trečios vietos, kurios vyko tarp Lauro Rusecko ir Vaido Žutauto, laimėjo pastarasis, rezultatu 6:0/6:3, tuo tarpu dvikovoje dėl pirmos vietos atkaklios kovos buvo daugiau.

Prieš atkrintamąsias varžybas susitraumavęs, bet vėliau atsigavęs ir iki pat finalo nukeliavęs Mindaugas Baltušnikas, jame tik po trijų setų kovos 6:1/3:6/11:9 įveikė Karolį Dotą ir tapo mažosios taurės nugalėtoju.

 

Portalo „Mano Gargždai“ didžioji taurė įteikiama turnyro nugalėtojui. Redakcijos nuotr.

 

Didžiosios taurės finalinėse varžybose kovojo jaunystė prieš patirtį. Viso sezono metu be pralaimėjimų žaidęs, tačiau pusfinalyje suklupęs, patyręs veteranas Alvydas Pilibaitis mažajame finale rezultatu 7:5/6:4 įveikė Vytautą Šatkų ir iškovojo trečiąją vietą.

Didžiajame finale raketes surėmė daugkartinis tokių varžybų nugalėtojas Saulius Brigevičius ir jauniausias turnyro dalyvis Tomas Ročys. Nors susitikimo pradžia žadėjo lengvą pergalę patyrusiam vilkui Sauliui Brigevičiui (pirmas setas 6:1), tačiau antrojo seto pabaigoje viskas apsivertė aukštyn kojomis.

Iniciatyvą į savo rankas perėmė Tomas Ročys, o klysti pradėjusiam Sauliui Brigevičiui pradėjo fatališkai nesisekti. Savo jaunatviška energija pasinaudojęs Tomas išplėšė pergalę antrajame sete (7:6), o vėliau ir trečiajame (10:6) bei tapo portalo „Mano Gargždai“ didžiosios taurės varžybų nugalėtoju.

 

Teniso kortų statyba ir įrengimas --> www.grip.lt

 

Sporto centro ir redakcijos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,