Mano Gargždai



Joninių dieną kviečia pažinti grafų Tiškevičių išpuoselėtas vietas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Monikos Vasylienės nuotr. Monikos Vasylienės nuotr.

Gidė Monika Vasylienė Joninių dieną (birželio 24 d.) kviečia į netolimą, bet labai intriguojančią ekskursiją grafų Tiškevičių išpuoselėtoje Kretingoje ir Palangoje.

 

Kretingoje planuojama lankyti pranciškonų vienuolyno kompleksą ir bažnyčią, pasigrožėti panorama iš varpinės bokšto, susipažinti su bažnyčios požemiuose slypinčiomis paslaptimis. Vėliau gidė kvies pasižvalgyti po atnaujintą Kretingos valdovų mauzoliejų, stabtelėti prie Lurdo grotos. Išsamiai susipažinę su dvaro rūmais ekskursantai bus kviečiami papietauti romantiškoje žiemos sodo aplinkoje.

„Po smagios pažinties su Kretinga vyksime į Palangą, kurioje Jūsų laukia: Maironio atostogų pajūryje istorijos, Birutės legendos ir daug kitų girdėtų bei nesapnuotų senųjų kurorto gyvenimo istorijų. Ekskursijos metu aplankysime grafų užsakymu suprojektuotą angliško tipo parką, Birutės kopą, Lurdo grotą, Meilės alėją, vietą, kurioje buvo pirmąjį kartą pastatytas spektaklis „Amerika pirtyje“, pėščiųjų tiltą, Kurhauzą, Tiškevičių alėją, švč. Mergelės Marijos Ėmimo Dangun bažnyčią, o Gintaro muziejuje Jūsų lauks išsami pažintis su gintaru bei rūmų, kuriame įkurdintas muziejus, istorija“, – kvietime rašo gidė.

Išvykimas numatomas iš Gargždų ir Klaipėdos.

Kaina – 18 eurų, plius papildomos išlaidos.

Daugiau informacijos tel. – 8 601 17 297 arba el. paštu .

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,