Mano Gargždai



Kvietimas Klaipėdos regiono jaunimui: tapkite Baltfluenceriais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociacijos „Klaipėdos regionas” nuotr. Asociacijos „Klaipėdos regionas” nuotr.

Baltijos jūros jaunimo platforma yra skirta įgalinti jaunimą ir skatinti jų dalyvavimą sprendimų priėmimo procese bei formuojant politiką Baltijos jūros regione.

 

Pagrindinis tikslas – sukurti virtualią platformą jaunimui, organizacijoms, sprendimų priėmėjams ir įvairiems projektams. Ši platforma suteiks jaunimui galimybę bendrauti ir bendradarbiauti „be sienų“ ir susitikti su kitais jaunais žmonėmis ir sprendimų priėmėjais saugioje ir produktyvioje aplinkoje.

BSYP veiklų metu taip pat bus rengiamas Baltijos jūros jaunimo jėgos rinkinys (ang. Baltic Youth Power Box) su priemonėmis ir gairėmis, skirtomis kartų dialogui, politikos formavimui, jaunimo įsitraukimui ir atstovavimui.

Šis rinkinys bus specialiai pritaikytas pagal Baltijos jūros regiono jaunimo poreikiu, tačiau gairėmis galės naudoti ir kituose regionuose gyvenantis jaunimas. Taip pat, platformos jaunimas galės prisidėti prie Baltijos jūros kultūros miestų iniciatyvos, kuri yra ES Baltijos jūros regiono strategijos (EUSBSR) kultūros srities projektas.

Šiuo metu yra renkamos minėtos platformos talentų grupės (talent pool), kurios mokytų jaunimą dirbti skirtingose srityse – Advocacy, Power Box (toolkits and guidelines), Research (reports and data), Culture and cities (Cultural initiatives in our local communities), Communication (Media, design and social media), IT (Tool development and update).

Tikslas – sukurti platformą, kurioje bus pateikti įvairūs įrankiai, tyrimai, kurie padės regiono jaunimo organizacijoms ir politikos formuotojams priimti sprendimus, rengti projektus, dalintis informacija.

Kviečiame tapti Baltfluenceriais!

Daugiau apie grupes čia.

Daugiau apie Baltijos jūros jaunimo platformą čia.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 338 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,