Mano Gargždai



Breiko varžybose - gargždiškių pergalės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„West Coast Spring wars” breiko varžybose prizines vietas ,,skynė" gargždiškiai. Organizatorių nuotr. „West Coast Spring wars” breiko varžybose prizines vietas ,,skynė" gargždiškiai. Organizatorių nuotr.

Šeštadienį Klaipėdoje vyko jau greit tradicinėmis tapsiančios „West Coast Spring wars” breiko varžybos. Jose dalyvavo ir Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro šokių studijos auklėtiniai, vadojaujami Enrikos Stropienės.

Klaipėdoje vykusiame renginyje susitiko apie 40 jaunųjų šokėjų iš Klaipėdos, Gargždų ir Kauno. Buvo rungiamasi trijose kategorijose.

„Funky House” šokių studijos vadovo Mantvydo Žilinsko organizuojamose varžybose gargždiškiai skynė pergales. „Mini Kids 1x1” kategorijoje 2-ą vietą laimėjo Aleksas Jankauskas, „2x2” kategorijoje, taip pat, antrą vietą iškovojo Nojaus Ubarto ir Modesto Pečiulaičio duetas.

Vyresniųjų kagerijoje dar vadinamoje „Open” visos prizinės vietos atiteko gargždiškiams: trečias buvo Audrius Gimžauskas, antras - Jovydas Stropus, o garbingiausia pirma vieta atiteko Oskarui Stropui.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 446 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,