Mano Gargždai



Seimo narys domėjosi rajono projektais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
M. Skritulsko nuotr. M. Skritulsko nuotr.

Vakar Mėguvos vienmandatėje rinkimų apygardoje išrinktas Seimo narys Mindaugas Skritulskas susitiko su Klaipėdos rajono meru Broniumi Markausku, vicemere Audrone Balnioniene bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskiene. Aptarti svarbiausi susisiekimo, švietimo, kultūros ir sporto infrastruktūros projektai.

 

Šiems projektams, pasak Seimo nario, turėtų būti skiriamas didesnis ne tik Savivaldybės, bet ir valstybės dėmesys.

„Sparčiai augančioms rajono gyvenvietėms (Slengiai, Mazūriškės, Trušeliai, Radailiai, Ginduliai, Aukštkiemiai, Jakai, ir kt.), reikalinga jau miestui būdinga infrastruktūra: šaligatviai, apšviestos gatvės, autobusų stotelės, saugios perėjos. Tai būtina sąlyga ne tik dėl gyvenimo patogumo, bet ir dėl eismo saugumo, – feisbuke rašė M.Skritulskas. – Tokia infrastruktūra jau seniai reikalinga ir kitose rajono gyvenvietėse, pvz. Kretingalėje, kurios tapo savotiškos jas dalinančių savivaldybei nepriklausančių regioninių kelių įkaitėmis. Dažnai tokie keliai sykiu yra pagrindinės tokių gyvenviečių gatvės, kurios vis dar neturi pagrindinėms gatvėms būtinų elementų (šaligatvių, saugių perėjų, stotelių ir kt.).“

Susitikimo metu aptarti ir kiti statybų klausimai – mokyklų Slengiuose ir Jakuose bei daugiafunkcinio sporto centro Gargžduose.

Kalbėta ir apie greta Klaipėdos esančių rajono gyvenviečių susisiekimą – automobilių kamščių problemos spręstinus variantus, kuriems įgyvendinti būtinos gana ženklios valstybinės investicijos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 232 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,