Mano Gargždai



Teisės vairuoti neturintis jaunuolis sukėlė eismo įvykį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Policijos departamento nuotr. Asociatyvi Policijos departamento nuotr.

Vakar, sausio 24 d., apie 15.54 val. pranešta, kad Klaipėdos r., ties Šlepštikų k., magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 46-ajame km, eismo įvykio metu automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė, gali būti prispaustų žmonių.

 

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, buvo susidūrę „Volkswagen Golf“ ir „BMW X1“, prispaustų žmonių nebuvo. Iki PGP atvykimo žmonės iš automobilių buvo išlipę.

Automobilis „Volkswagen Golf“ buvo apsivertęs (skiriamojoje autostrados dalyje) ant stogo. Automobilis atverstas ant ratų, tris nukentėjusiuosius medikai išvežė į ligoninę.

Kaip praneša Klaipėdos AVPK, pirminiais duomenimis, automobilio „Volkswagen Golf“ vairuotojas, gimęs 2004 m., neturintis teisės vairuoti šios rūšies transporto priemonę, apvažiuodamas kitą, ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „BMW“, galimai, atsitrenkė į jo galinę dalį. Abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

„BMW“ vairuotoja, 1982 m. gimusi moteris, ir keleiviai – 1952 gimęs vyras bei 1955 m. gimusi moteris, po medikų apžiūros ligoninėje išleisti gydytis ambulatoriškai. „Volkswagen Golf“ vairuotojas gydomas ligoninėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 straipsnį – kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 638 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,