Mano Gargždai



Šiandien – nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo!“ finalas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
LRT nuotr. LRT nuotr.

Šiandien, vasario 6 d. 21 val., LRT TELEVIZIJOS eteryje – nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo!“ finalas, kuriame varžysis: Gebrasy, Martyna, Evita Cololo, Voldemaras Petersonas, Titas ir Benas bei praeitų metų atrankų laimėtojai grupė „The Roop“.

 

„Esu labai dėkingas visiems šių metų nacionalinės atrankos dalyviams, kurie žinodami, kokia šiuo metu sudėtinga situacija muzikos industrijoje, nepabūgo ir dalyvavo atrankoje. Taip pat galiu pasidžiaugti tikrai stipriais ir skirtingais pasirodymais, laukiančiais finale“, – sako LRT vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas.

Finalo vakarą visi atlikėjai dainas atliks gyvai tiesioginio eterio metu. Šį kartą studijoje komisijos nebus. Kadangi finale ją sudarys gausesnis būrys ekspertų, jie pasirodymus stebės per ekranus ir į transliaciją pasijungs nuotoliniu būdu.

Šiais metais nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dėl esamos situacijos šalyje filmuojamos be žiūrovų ir laikantis griežtų saugumo reikalavimų, siekiant apsaugoti tiek pačius atlikėjus, tiek su projektu dirbančią komandą. Atsižvelgiant į pandemijos situaciją, tam kad „Eurovizija“ įvyktų, numatyti keturi galimi scenarijai: nuo įprasto iki nuotoliniu būdu.

Kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės jau šį šeštadienį. Kaip ir atrankinėse laidose, žiūrovų ir komisijos balsai bus skiriami lygiomis dalimis.

Balsuoti už labiausiai patikusią dainą žiūrovai galės skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes telefono numeriu 1669 (vieno skambučio ar žinutės kaina – 0,60 Eur). Nacionalinės atrankos rengėjai pabrėžia, kad finale bus galima atiduoti dvigubai daugiau balsų nei per atrankines laidas, iš vieno mobiliojo telefono – dešimt. Už žiūrovų skambučius ir trumpąsias žinutes surinktų lėšų dalis, kuri tenka LRT, bus skirta nacionalinę atranką laimėjusiam atlikėjui ar grupei.

Siekiant neskatinti telefoninio balsavimo varžybų, žiūrovų balsavimo rezultatai taip pat bus skelbiami tik laidos pabaigoje. Žiūrovų balsavimą per visas nacionalinės atrankos laidų transliacijas stebės nepriklausomi stebėtojai – audito įmonės „Grant Thornton Baltic“ atstovai.

„Pabandom iš naujo!“ tiesioginė finalo transliacija – vasario 6 d. 21.00 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,