Mano Gargždai



Kvietiniai kviečia švęsti laisvę Užgavėnių ritmu

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

„Linksmai švęskime Lietuvos ir visų mūsų gimtadienį – Vasario 16 dieną. Linksmai ir trankiai – su geltonų, žalių ir raudonų spalvų upe. Tegul Laisvė teka kaip kraujas mūsų gyslose, kaip srauni Minija Kvietinių lankomis. Švęskime su šypsena, šposais, kaukėmis ir gardžiais Užgavėnių blynais“, – kviečia Kvietinių bendruomenės centro valdyba, primindama, kad šiemet Lietuvos Valstybės atkūrimo diena sutampa su Užgavėnėmis.

 

Organizatoriai teigia, kad varyti iš kiemo tokios gražios žiemos nesinori, tad kviečia gražiai paprašyti išeiti laiku – vos tik kalendorinis pavasaris įžengs į Lietuvą.

„Kviečiame visus nepamiršti iškelti vėliavų prie savo namų, gal net langų, papuošti Užgavėnių kaukes ir aprėdus trispalvių spalvomis, o gal net dekoruoti taip blynus. Vasario16-osios proga padovanokime Lietuvai ir sau unikalią dovaną – trispalvių upę, juk visos upės suteka į jūrą. Nepraleiskime progos paminėti mūsų visų gimtadienį ir linksmai pašėlioti su Užgavėnių kaukėmis, iškrėsti šposą artimam ar tolimam kaimynui bei kitaip pakelti vienas kito ūpą, – kvietime rašo organizatoriai, primindami laikytis saugaus atstumo ir visų Vyriausybės rekomendacijų. – Užgavėnių „žydukams“ vengti tiesioginio kontakto, o sušokti ar padainuoti lauke. Taip pat, galbūt lauktuves „žydukams“ būtų galima palikti prie namo ar butų įėjimų, supakuotus į atskirus maišelius. Atvykę „žydukai“ prasineš apie save trankiais instrumentais, šokiais ir dainomis. Pasidžiaukime, pakvailiokime, pašėliokime kartu su persirengėliais iš savo kiemų ar butų ir palinkėkime vieni kitiems gerų metų – be negandų ir koronės. Gi nusipelnėme smagaus ir linksmo, bet saugaus mūsų visų gimtadienio!“

Organizatoriai taip pat kviečia kaip mūsų šalies atstovai Eurovizijoje, grupė „The Roop“ – šokti diskotekas namie ar savo kieme, bet švęsti laisvę kartu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,