Mano Gargždai



Muzikinio teatro akcija „Laiškai Džuljetai“: romantikams – ranka rašyti meilės laiškai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
KVMT nuotr. KVMT nuotr.

Kada paskutinį kartą rašėte popierinį laišką draugui? Ar atsimenate tą stebuklingą jausmą, kai gaunate atsakymą supakuotą voke bei aptinkate pūpsantį jūsų geležinėje pašto dėžutėje?

 

Laukdami šokio spektaklio „Romeo ir Džuljeta“ premjeros ir įkvėpti romantinio filmo „Laiškai Džuljetai“, kviečiame Jus rašyti laiškus ranka ant popieriaus lapo. Adresuokite juos Džuljetai ir pasidalinkite istorijomis apie (ne)išsipildžiusią meilę, rašykite apie tai, ką šiuo metu išgyvenate, drąsiai išliekite savo jausmus. Mes įsipareigojame atsakyti asmeniškai kiekvienam, palikusiam savo pašto adresą, pasitelkdami empatiją ir nuoširdumą. Bendravimo troškulį malšinkime laiškų dialogu, kuriam negalioja sienų apribojimai.  

Laiškus Džuljetai galite siųsti dviem būdais. Naudojantis įprastu paštu laiškus siųsti adresu: „Akcija „Laiškai Džuljetai“, Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras, K. Donelaičio g. 4, LT-92144.

Laiškus galima įmesti ir į specialią akcijos „Laiškai Džuljetai“ pašto dėžutę, pastatytą Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos vidiniame kiemelyje, po stogeliu, adresu Herkaus Manto g. 25, Klaipėdoje.

Jūsų laiškų lauksime iki balandžio 14 d. Atsakymus į laiškus išsiųsime ne vėliau kaip per 2 savaites nuo laiško gavimo. Akcija vyks laikantis būtinų saugumo reikalavimų. Gražiausi Jūsų laiškai taps šokio spektaklio „Romeo ir Džuljeta“ viešinimo projekto dalimi, išlaikant autorių anonimiškumą.

Džuljeta tiki, kad „palaima beribė kaip jūra: kuo daugiau tau duosiu, tuo daugiau turėsiu, nes abu yra begaliniai“. O ką manote Jūs? Rašykite. Lauksime!

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 264 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,