Mano Gargždai



Gargždų „Amber-Arlanga“ tęsia kovas Baltijos tinklinio lygoje

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komandos nuotr. Komandos nuotr.

Sekmadienį (vasario 28 d.) po ilgos pertraukos Gargžduose buvo sužaistos Credit24 čempionų Baltijos lygos rungtynės prieš Latvijos „Lūši“ iš Jekabpils.

 

Pirmąjį susitikimą su šia komanda jų namų aikštelėje gargždiškiai pralaimėjo rezultatu 1:3, tačiau šį kartą, rungtyniaudami Gargžduose, nugalėjo rezultatu 3:0.

„Norint laimėti Baltijos lygoje, reikia daugybę detalių suklijuoti į vieną. Vakar komanda gerai tvarkėsi kamuolio priėmime, dėl to galėjome išnaudoti mūsų stiprybę puolime ir puolėjai efektyviai atakavo. Visų trijų techninių elementų junginys yra vadinamas „side-out“, kurio procentinė išraiška vakar dienos rungtynėse buvo 68 proc. ir tai buvo mūsų siekiamybė viso sezono metu. Padėjo ir tai, kad po keturių mėnesių pertraukos vėl žaidėme namų salėje ir savaitgalio metu turėjome tik vienerias rungtynes. Daugybę kartų varžovai turėdavo namų salės pranašumą ir žaisdavo po vienerias rungtynes per savaitgalį, kai tuo tarpu mes žaisdavome dvi dienas iš eilės ir dar po ilgų kelionių. Išgyvenome sudėtingą sezono atkarpą su eilę pralaimėjimų ir komanda gerai tvarkėsi psichologiškai, o tam reikia daug vidinės stiprybės. Tokie iššūkiai grūdina ir augina, juos įveikus stiprėja pasitikėjimas savimi, atsiranda daugiau motyvacijos“, – teigė S. Matikonis.

Šių rungtynių naudingiausi žaidėjai: Robert Juchnevič – 17 taškų, Audrius Knašas – 13 taškų, Jonas Rakickas – 11 taškų.

Kovo mėnesį prasidės Lietuvos tinklinio čempionato pusfinaliai ir finalai, o balandžio mėnesį bus žaidžiamos Baltijos lygos atkrintamosios rungtynės, kuriose gargždiškiai kovos su Saaremaa VK komanda iš Estijos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 636 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,