Mano Gargždai



Sukurk reklaminio/informacinio stendo dizainą Klaipėdos rajono savivaldybei

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Kiek kartų važiuodamas greitkeliu net nepastebėjai, kad įvažiavai jau į kitą apskritį ar kitą savivaldybę? Klaipėdos rajonas nori būti matomas. Jeigu esi studentas ir turi idėją, kaip išskirtinai pristatyti Klaipėdos rajoną į jį atvykstantiems asmenims, kviečiame dalyvauti reklaminio/informacinio stendo, reprezentuojančio Klaipėdos rajono savivaldybę, dizaino sukūrimo konkurse. Nugalėtojui atiteks 300 eurų prizas.

 

Konkurse gali dalyvauti visi Lietuvos universitetų ir kolegijų studentai. Kuriant dizainus rekomenduojame atsižvelgti į Klaipėdos rajono savivaldybės prekės ženklo „Atveria Horizontus“ stiliaus vadovą, kurį rasite /index.php?1456312491, bei į Savivaldybės identitetą – „Modernus gyvenimas darnoje su gamta“.

Vienas dalyvis gali konkursui pateikti iki 3 dizaino variantų JPG ar PNG formatu. Ženklo, kuriam kuriamas dizainas matmenys: ilgis – 6 m, aukštis – 3 m.

Darbus iki balandžio 15 dienos siųskite el. paštu , nurodydami savo vardą, pavardę, telefono numerį, universitetą ar kolegiją, kurioje studijuojate, miestą, kuriame gyvenate. Jei failai užima daugiau nei 20 MB, jie turi būti siunčiami per „wetransfer“ nuorodą.

Darbai bus vertinami pagal idėjos originalumą, vizualinę išraišką, pabrėžiančią Klaipėdos rajono išskirtinumą, identitetą arba vaizduojančią rajono turistinius objektus arba objektus, siejamus su Klaipėdos rajonu, specifinį spalvų derinį ar užrašą, kuris keltų asociacijas su Klaipėdos rajonu. Taip pat papildomas balas bus skirtas darbams, kurių dizaine, nekeičiant stendo, bus numatyta galimybė kasmet atnaujinti gyventojų skaičiaus pokytį. Pavyzdžiui, „Sveiki atvykę į Klaipėdos rajoną. Čia gyvena 64 tūkst. žmonių“.

Kviečiame dalyvauti konkurse, laukiame kūrybiškų ir originalių dizaino sprendimų!

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 537 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,