Mano Gargždai



„Amber-Arlanga“ Gargždams sieks padovanoti vyrų tinklinio čempionų taurę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
SimFoto nuotr. SimFoto nuotr.

Šį šeštadienį startuoja „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato finalinės kovos, kuriame dėl čempionų titulo kovos Gargždų „Amber-Arlanga“ tinklininkai. Finalinės rungtynės vyks „Išvyka – namai“ principu. Pirmosios rungtynės vyks Kaune, kur gargždiškiai susitiks su „RIO-Starta“ ekipa, kurie pirmą kartą istorijoje pateko į čempionato finalą. Antrosios finalinės rungtynės vyks Gargžduose kovo 27 dieną. Kadangi finalas žaidžiamas iki dviejų pergalių, esant lygiam rezultatui 1:1, trečiosios rungtynės taip pat vyks Gargžduose jau kitą dieną – kovo 28 d.

 

Finalas be žiūrovų

„Labai džiaugiamės, jog turėsime galimybę finalines rungtynes žaisti savo namų aikštelėje, tačiau apmaudu, kad dėl susiklosčiusios situacijos negalėsime priimti žiūrovų, o jų labai trūksta, ypatingai svarbiose kovose. Nepaisant to, džiugu jog galime užbaigti čempionatą, kadangi praėjusį sezoną jis dėl paskelbto visuotinio karantino baigėsi likus žingsniui iki finalinių kovų.

Bet savo sirgalius ir visus norinčius pamatyti, kaip kovojame finale kviečiame stebėti transliaciją internetu, kurių nuorodas rasite mūsų feisbuko paskyroje,“ – kalbėjo „Pajūrio tinklinis“ klubo prezidentas Salvijus Paškauskas.

 

Šio sezono tikslas – tapti čempionais

Kalbant apie sezono tikslus klubo prezidentas nedaugžodžiavo: „Šį sezoną vienas iš tikslų yra apginti Lietuvos tinklinio čempionų titulą, dirbame dėl to sistemingai, jau žinome, ką reiškia žaisti finale, ir ypatingai sunkiame. Turime profesionalią ir tikrai patyrusią komandą, kurie žino kaip žaisti svarbiais momentais.

Nesusikoncentruojame į faktą, jog tai finalas, tai mums rungtynės, kuriose turime žaisti savo žaidimą, ir žaisti jį taip, kaip sugebame geriausiai. Nors Kauno komanda šį sezoną demonstruoja tikrai gerą žaidimą ir laukia kieta kova, mūsų nuotaikos geros, žinome, ką turime padaryti, todėl sieksime pergalės.“

 

Tinklinio šventė Gargžduose

„Sausio mėnesį turėjome galimybę surengti Lietuvos tinklinio federacijos didžiosios taurės finalą Gargžduose. Nors ir be žiūrovų, tačiau sukūrėme šventę tiek žaidėjams, tiek žiūrovams esantiems už ekranų. Na, o dabar dar kartą turime galimybę sukurti tinklinio šventę. Manome, jog tokie renginiai puikiai reprezentuoja Gargždų miestą, o toks ir yra mūsų tikslas, parodyti, jog Gargždai – tai vienas sportiškiausių miestų Lietuvoje. Tikrai džiaugiamės, kad finalo kovas galime atvežti į Gargždus, čia mums skiriamas ypatingai didelis dėmesys ir rūpestis, turime tokį palaikymą iš Klaipėdos rajono savivaldybės bei Gargždų sporto centro, kokio turbūt galėtų pavydėti kiekvienas klubas. Todėl stengsimės Gargždams padovanoti čempionų taurę“, – mintimis dalijosi S. Paškauskas.

 

Daugiau informacijos apie finalus ir nuorodos į transliaciją galima rasti – „Amber Volley“ feisbuko paskyroje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 417 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,